ko Baby“ prekės ženklas yra orientuotas į pačius mažiausius klientus, šįkart kūrėjai atidavė duoklę ir mamoms – joms sukūrė žavias languotas sukneles.

Akylos internautės pastebėjo, kad „Juko Baby“ drabužiai labai primena dar 2015 metais pristatytos Viktorijos Jakučinskaitės modelius.

Šventinės „Tiulio Fėjos“ kolekcijos įvaizdinė fotosesija:

Šventinės „Juko Baby“ kolekcijos suknelės atrodo kone identiškos praėjusiais metais V. Jakučinskaitės pristatytoms suknioms – pradedant panašiomis spalvomis ir raštu, baigiant suknelių modeliais.

DELFI susisiekus su prekės ženklo „Juko Baby“ kūrėja Juste Mešuktavičiūte, ši teigė, kad toks internautų pastebėjimas ją stebina, tačiau ji jokios problemos čia neįžvelgia. „Net nežinau, ką komentuoti. Nematau čia jokios problemos“, – kalbėjo Justė.

Iki šiol tik mažyliams siuvusi kūrėja pirmą kartą pasiūlė savo klientėms ir moteriškas sukneles. „Tai šventinė kolekcija mamoms ir vaikams, – tikino J. Meškavičiūtė, savo kolekcijos modelius siūlanti mamoms, dukroms ir sūnums. – Tai standartinis audinys, pirktas „Gariūnų“ prekybvietėje. Jo yra beprotiškai daug, jie visi vienodi. Tas medžiagas pirkau ne pagal užsakymą, jos visiems prieinamos ir iš jų siuva ir kiti prekiniai ženklai, todėl net nežinau, kodėl mano prekės ženklas taip užkliuvo, gal kad suknelės siūtos pagal standartinį saulės kliošo modelį.“

Pasidomėjus, ar ji pati, siūdama sukneles, nesitikėjo tokių pastabų, kūrėja tikino, kad tokios reakcijos nelaukė, tad jaučiasi keistai. „Visuomet jaučiausi kaip eilinis prekės ženklas, kurių yra beprotiškai daug Lietuvoje, bet jei jau pradėjo lyginti su Viktorija Jakučinskaite... Na, tuomet nežinau, ką apie save galvoti, – nusijuokė pašnekovė. – Esame visiškai standartiniai trikotažo siuvėjai, o tos medžiagos (languotas audinys – DELFI) labai traukia akį ir jos tikrai kalėdinės.“

„Juko Baby“ kūrėja neneigia, kad tiek jos, tiek V. Jakučinskaitės suknelės pasiūtos pagal tą patį modelį. „Taip, „Tiulio Fėjos“ suknelės labai dailios, bet tai yra du skirtingi modeliai“, – tikino J. Meškutavičiūtė.

„Juko Baby“ naujausios kolekcijos suknelės:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)