Nors lauke ir šalta, ir šlapia, tačiau tai ne kliūtis Beatai Nicholson, kuri balsuoti išskubėjo su botais. „Skėtis, botai, šilta striukė, kava ir pasas, balsuot pasiruošus, nebijok lietaus, bijok durnių valdžioj! Balsuot!!“, – prie nuotraukos rašė B. Nicholson.

Balsuoti jau buvo ir Timūras Augucevičius. „Padaryta. Net lyjantis dangus sako, kad valyti sistemą reikia“, rašė žinomas vyras.

Savo valią išreiškė ir humoristas bei laidų vedėjas Justinas Jankevičius. „Laikas keistis“, – lakoniškai rašė jis.

Daiva Žeimytė pasidalijo asmenuke prie kurios parašė, kad ketina eiti balsuoti ir žino, ką renka.

Dizainerė Diana Vapsvė džiaugėsi būdama atsakinga piliete ir pasidalijo nuotrauka, kurioje balsuoja.

Balsuoti nepatingėjo ir Andrius Užkalnis, kuris taip pat pasidalijo nuotrauka ir nedaugžodžiavo: „Nors ir lijo.“

Savo balsus taip pat atidavė ir krepšininkas Paulius Jankūnas bei Agnė Jagelavičiūtė, kuri balsuoti kvietė nuoga! Šiuo metu Barselonoje esanti žinoma moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje ji vonioje nuogut nuogutėlė. „Pirmiausia – balsuoti!“, – rašė ji.

Pasitaikė ir tokių, kurie savo balso atiduoti važiavo į kitą miestą. Štai žurnalistė bei rašytoja Akvilė Kavaliauskaitė vyko į Pakruojį. „Šiandien iš ryto supratau, kad negalėsiu balsuoti. Nes sėdžiu Vilniuje, o registruota... Pakruojyje. Kažkoks liūdesys apėmė. „Bus tų sekmadienių, o balsuojam tik kartą per ketverius metus“, – pagalvojau ir sėdom į automobilį. Balsas jau atiduotas ir net palydėtas plojimais. Pakruojo žmonės apsidžiaugė, kad kažkas dėl balsavimo sukorė šitiek kilometrų. Ir jūs nepatingėkit balsuoti. Turite laiko iki 20 val.!“, – savo feisbuko paskyroje rašė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)