Šis nemokamas renginys – sveikatingumo iniciatyvos Geros sveikatos klubas įgyvendinamo mankštų projekto „Judėk linksmai“ dalis. Jis įvyks sekmadienį, 13 val., Vingio parko pievoje prie estrados.

„Mano sportas yra šokis, tai – puikus būdas atsipalaiduoti. Šokant ne tik palengvėja kūnas, bet ir prašviesėja akys. Noriu, kad ir kiti atrastų aktyvaus gyvenimo malonumus, būtų stiprūs bei harmoningi“, - sakė Geros sveikatos klubo ambasadorė Ineta.

Aktorė įsitikinusi, kad fizinė veikla teigiamai keičia ne tik kūno linijas, bet ir mintis. „Sportas žmogų „išvalo“ visapusiškai. Neabejoju, kad atliekami fiziniai pratimai yra ir savotiška meditacija. Pašokusi visada jaučiuosi lengvesnė ir geresnė: kupina teigiamų minčių ir emocijų“, – savo asmenine patirtimi dalinosi moteris. Pasak Inetos, sportuoti žmonės turėtų ne vien galvodami apie nepageidaujamus kilogramus. „Taip sportas gali tapti savęs kankinimu, kai jis priešingai turi būti savęs pamaloninimu“, – tikino ji.

Tų, kurie iš tikrųjų nori pajausti sporto teikiamą malonumą, Geros sveikatos klubas laukia jau šio sekmadienio mankštoje, o Ineta Stasiulytė garantuoja, kad bus smagu ir karšta. „Už smagumą būsiu atsakinga aš, o už karštį – profesionalus mankštos instruktorius, kuriam talkinsiu“, – pažada aktorė.

Praėjusį sekmadienį „Interval“ mankštai kartu su profesionalia instruktore vadovavo energingasis aktorius Leonardas Pobedonoscevas (Leo). Jis sakė, kad gilų įspūdį paliko begalinė susirinkusių dalyvių ištvermė, atliekant pakankamai nemažai fizinio krūvio reikalaujančius pratimus. „Žinote, mankštos metu aš keletą kartų skundžiausi, kad esu kur kas labiau šlapias nei po bėgimo treniruočių. Tačiau nepasidaviau ir, manau, su šiuo iššūkiu susidorojau puikiai“, - savo įspūdžiais apie mankštą dalinasi aktorius.

Leonardas Pobedonoscevas (gsk.lt nuotr.)

Leo sako, kad jį ypač sužavėjo pozityvus visų susirinkusiųjų nusiteikimas. „Smagiausia, kad visi dalyviai sportuodami nuolat šypsojosi ir aš nemačiau nei vieno rūškano veido. Todėl visiems, kurie dar niekada nedalyvavo Geros sveikatos klubo užsiėmimuose siūlyčiau bent kartą juose apsilankyti ir pajusti ne tik sportišką, bet ir tikrai jaukią atmosferą gryname ore“, – ragina populiarusis aktorius.

„Interval“ treniruotė – tai treniruotė, kurios metu derinami nesudėtingi aerobikos („Step“, klasikinės, „Latin Dance“), jėgos ir ištvermės pratimai. Tai vidutinio intensyvumo treniruotės, skirtos kūno raumenims, širdžiai ir kraujotakos sistemai stiprinti. Mankštinantis lavinama ištvermė, stiprinami viršutinės ir apatinės kūno dalies raumenys. Taip pat intensyviai deginamos kalorijos, todėl gražėja kūno linijos. Gerėja kraujotaka ir širdies veikla.

Nemokamų mankštų programa „Judėk linksmai“, kurią pristato Geros sveikatos klubas, vyksta birželio-rugsėjo mėnesiais. Mankštos organizuojamos Vilniuje, sekmadieniais nuo 13 iki 14 val. prie sostinės Baltojo tilto arba Vingio parko estrados; Kaune, sekmadieniais nuo 13 iki 14 val. Santakos parkelyje; Panevėžyje, ketvirtadieniais nuo 18 iki 19 val. Berčiūnų miške arba Parko gatvės parke; Šiauliuose, ketvirtadieniais nuo 13 iki 14 val. Beržynėlyje.

Šiuo metu prie Geros sveikatos klubo mankštų ambasadorių, vedančių renginius, būrio yra prisijungę tokie žinomi žmonės kaip Karina ir Saulius Skambinai, Andrius Butkus, Leonardas Pobedonoscevas, Joana Bartaškienė, Gabrielė Martirosianaitė, Erika ir Merūnas Vitulskiai, Rafailas Karpis, Viktoras Topol, Aistė Paškevičiūtė, Viktorija ir Artūr Bajor, Ineta Stasiulyė, Tomas Kairys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)