„Iki bėgimo likus kelioms dienoms, jau turime virš 700 užsiregistravusių vaikų ir jų tėvelių, o dalyvių skaičius nepaliauja augti iki šiol. Tai rodo, kad ne tik vis daugiau lietuvių žino ir vertina UNICEF, daugiausiai vaikų gyvybių išgelbėjančią organizaciją pasaulyje, bet liudija apie didėjantį gyventojų sąmoningumą, užuojautą vargingiau gyvenantiems, nesvarbu, ar tai gretimo namo kaimynas, ar Tanzanijos berniukas“, - prieš renginį sakė „UNICEF Lietuva“ vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė.

Kaip jau tapo tradicija, vaikų bėgimui startą davė disko metikas, du kart olimpinis ir du kart pasaulio čempionas Virgilijus Alekna, kuris bėgime dalyvaus su savo atžalomis. Distanciją įveikusius mažuosius sveikino ir medalius kabino tokios visuomenėje žinomos asmenybės kaip Beata Nicholson, Virginija Kochanskytė, Giedrius Savickas, greitai gimdysianti Renata Šakalytė, Mantas Jankavičius. Prieš bėgimą būtiną apšilimą vaikams surengė profesionalus treneris Jean Claude.

Prie UNICEF vaikų komandos galėjo prisijungti 2–12 metų vaikai.

Vaikų bėgimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)