Atlikėjos Jazzu ir M. Pitrėno vadovaujamo orkestro pasirodymas – šią vasarą vykstančio festivalio „Midsummer Vilnius“ dalis.

FestivalioMidsummer Vilnius“ metu įsimintus pasirodymus jau surengė Lietuvoje ir užsienyje gerai žinomi vardai: muzikos legenda iš Didžiosios Britanijos Joss Stone, Martynas Levickis, Alina Orlova, Lietuvos kamerinis orkestras su Modestu Pitrėnu, Merūnu Vitulskiu ir Lilija Gubaidulina, o netrukus įvyks ir finalinis Luko ir Petro Geniušų bei violončelių trio „Melo-M“ pasirodymas.

Trečiadienio vakaro Jazzu pasirodymas neabejotinai tapo vienu laukiamiausių tarp melomanų – pusę 9 vakare turėjęs prasidėti koncertas gerokai vėlavo, mat klausytojų eilės driekėsi nuo Katedros aikštės vidurio. Iš pažiūros, į nediduką Valdovų Rūmų kiemelį visus norinčius sutalpinti turėjo buti kone neįmanoma!

Jazzu koncertas Valdovų rūmuose

Prognozuotas škvalas Vilnių, regis, aplenkė, tačiau orai šįkart taip pat nelepino – gerbėjai į koncertą plūdo apsiginklavę lietpalčiais ir skėčiais. Pastarųjų į koncertą organizatoriai prašė nesinešti – saugumo sumetimais, tačiau šiam norui pakluso ne visi.

Laimė, prapliupęs lietus nesugadino nei klausytojų nuotaikos, nei atbaidė juos nuo jaukaus vakaro kartu su garsia atlikėja.

Justė Arlauskaitė-Jazzu

Su scenos partneriu Leonu Somovu Justė praėjusią vasarą jau buvo surengusi grupės koncertą Valdovų Rūmų kieme, kur pristatė specialų lietuvišką albumą „Istorijos“, tad ši vieta jai neabejotinai tapo artima ir širdžiai miela.

Į atlikėjos koncertą trečiadienio vakarą susirinko ne tik būrys ištikimiausių gerbėjų, bet ir garsūs bičiuliai, tarp kurių – dainininkas Kastytis Kerbedis, verslininkė Danguolė Stachura, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, verslininkė Agnė Grigaliūnienė, atlikėja Skaistė Steikūnaitė, televizijos veidas Gabrielė Martirosianaitė, verslininkė Natalija Martinavičienė, modelis Simona Burbaitė ir kiti.

J. Arlauskaitę-Jazzu palaikė ir amžina jaunyste spindinti jos mama Auksė Arlauskienė. Iš kur Justė paveldėjo savo grožį – anokia paslaptis. Ji tikra savo motinos kopija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)