„Šį vaizdo įrašą galime pavadinti „Kaip numesti svorio iki šv. Valentino dienos“ arba „Kaip iki šv. Valentino dienos įtilpti į savo mėgstamiausią suknelę“, – šmaikščiai vaizdo įrašą pradėjo I. Adams.

Moteris pasakojo, kad jos vyras, taip pat žinomas mitybos bei sporto specialistas bei knygų autorius, Andrius Pauliukevičius, jai pasipiršo būtent per meilės dieną, todėl ji puikiai supranta, kad tądien gali visko atsitikti. I. Adams teigė, kad svarbu laikytis vienos taisyklės – valgyti 5 kartus per dieną.

„Liko savaitė iki šv. Valentino dienos ir aš niekada nerekomenduoju trumpalaikės mitybos, bet žinau, kad kartais gyvenime taip nutinka, kad negali iš anksto pasiruošti. Šiandien noriu pasiūlyti jums mitybą savaitei, kuri padės puikiai atrodyti per šv. Valentino dieną.

Turite valgyti 5 kartus per dieną, o pirmas valgymas, jūsų pusryčiai, turi būti kuo greičiau po atsibudimo: 1-2 kiaušiniai ir 30 gramų avižų be sviesto ar cukraus. Po 2-3 valandų po pusryčių bus užkandis, kuris gali būti obuolys ir 10 riešutų, pavyzdžiui, migdolų.

Praėjus 2-3 valandoms po užkandžio – pietūs. Jie gali būti 100 gramų vištienos filė, 50 gramų ryžių, geriausia būtų rudieji arba basmati ir 100 gramų brokolių.

Praėjus 2-3 valandoms po pietų vėl užkandžiaujama. 150 gramų varškės ir 50 gramų uogų. Aš žiemos metu mėgstu šaldytas uogas.

Vakarienei bus liesa žuvis – tilapija arba jūros lydeka ir 200 gramų jūsų mėgstamiausių daržovių bei šaukštas aliejaus. Tai gali būti kokosų arba alyvuogių aliejus, kurį galite dėti ant daržovių.

Tai bus šios savaitės jūsų mityba, kurią turite išlaikyti iki šv. Valentino dienos ir aš garantuoju, kad atrodysite geriau“, – vaizdo įraše kalbėjo I. Adams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)