„Aš apie asmeninius santykius nelabai šneku viešai. Jeigu ji nori, tegul šneka apie tai. Tegul pasigiria. Reiškia, taip yra iš jos pusės. Žodžiu... Aš nelinkęs apie tai kalbėti“, – DELFI kalbėjo L. Karalius.

Naujienų portalo DELFI šaltiniai apie ne vienerius metus artimus santykius puoselėjančius Liną ir Gintarę jau prieš keletą mėnesių tvirtino neva šie buvo išsiskyrę. Tuo metu DELFI tokią informaciją G. Gurevičiūtė paneigė.

„Jo meilė man tokia besąlygiška, kad kartais net baisu ir neįdomu. Kadangi žmogus yra išgyvenęs dvejas skyrybas, turi pakankamai patirties ir manęs nevaržo, suteikia daug laisvės, palaiko visuose žingsniuose. Žinoma, jei jo nuomonė nesutampa su manąja, jis argumentuotai tą išsako“, – dar gruoždio pabaigoje, klausiama apie pasklidusią informaciją apie skyrybas, DELFI kalbėjo G. Gurevičiūtė.

„Nemanau, kad nors vienas mūsų aplinkos žmogus galėtų bent pagalvoti kažką panašaus, nes kiek žinau, visi šiuos mūsų santykius laiko daugiau nei idealiais. Juk esame kartu jau septynerius metus, o jausmai vienas kitam, kaip po septynių mėnesių. Man jis yra vienas brangiausių žmonių pasaulyje, kurį taip pat beprotiškai myliu ir padaryčiau dėl jo turbūt bet ką. Jokie atsitiktiniai nuotykiai niekada neatstotų šių laiko ir išbandymų patikrintų santykių. Kad ir kaip gyvenimas pasisuktų, tikiuosi, kad su Linu draugais išliksime visą gyvenimą“, – gruodį DELFI pasakojo G. Gurevičiūtė.
Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (493)