Pasak liudininkų, atbuline eiga visureigį vairavusi E.Jackaitė kliudė šalia stovintį automobilį. Apgadintos transporto priemonės savininkės parodymais, pradėjusi pildyti eismo įvykio deklaraciją aktorė prasitarė su drauge ištuštinusi tris butelius vyno. Anot nukentėjusios liudininkės, išgirdusi, kad dėl padaryto eismo įvykio ir galimo vairavimo išgėrus bus kviečiami policijos pareigūnai, E.Jackaitė pasišalino iš įvykio vietos.

Pati aktorė teisme tikino, kad ji įvykio vietą paliko tik trumpam - norėdama nuvažiuoti iki namų pasiimti dokumentų. E.Jackaitės parodymais, įvykio vakarą ji transporto priemonę vairavo blaivi. Norėdama tai įrodyti, ji pasikvietė papildomą liudininkę byloje. Dėl to E.Jackaitė paprašė teismo atidėti bylos nagrinėjimą.

Teismo posėdis turėjo būti nagrinėjamas gegužės 28 dieną, tačiau E.Jackaitės advokato prašymu buvo atidėtas iki šio antradienio.

Du vaikus auginančiai E.Jackaitei gresia nuo 3 iki 4 tūkst., litų bauda ir teisės vairuoti atėmimas nuo 3 iki 5 metų. Arba administracinis areštas nuo 15 iki 30 parų ir teisės vairuoti atėmimas nuo 3 iki 5 metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)