„Važiavome į Klaipėdą, vairavo tėtis. Aš sėdėjau automobilio gale ir, kaip visuomet, užsiiminėjau savo reikalais. Eksperimentavau su planšetiniu kompiuteriu, bandžiau jį įjungti, išjungti bei valdyti minčių galia, jo neliesdamas“, – įvykio detales DELFI pasakojo Arvydas Gaičiūnas.

Anot mago, mintimis galima ne tik daiktus, bet ir žmones paveikti. „Nežinau ar tai sutapimas, ar ne, tačiau taip sėdėdamas pakėliau akis ir pamačiau kelio šone stovintį nedidelį krovininį automobilį ir pagalvojau, kas būtų, jei jis imtų ir pajudėtų, va štai šią sekundę“, – istoriją tęsė A. Gaičiūnas.

Tuo metu automobilis, anot pašnekovo, važiavo ne greitesniu nei 70km/h greičiu. „Ir jis staiga pajudėjo, bet tėtis, vairavęs automobilį, spėjo sureaguoti, pasukti vairą ir autobusiukas tiesiog braukė per automobilio šoną, tačiau automobilį sudrebino kaip reikiant“, – įvykio detales vardijo Arvydas.

Sustojus automobiliui, Arvydas pirmiausia patikrino, ar mama ir tėtis sveiki, ar neišbėgo benzinas. „Kažkokį skystį vėliau valė atvykę gaisrininkai, tačiau viskas baigėsi daug geriau nei galėjo baigtis“, – džiaugėsi Arvydas.

Magas, paklausęs krovininio automobilio vairuotojo, kaip viskas nutiko ir kodėl jis pradėjo judėti, išgirdo miglotą atsakymą. „Jis tiesiog pasakė „Nežinau“. Jis mūsų nepastebėjo“, – kalbėjo A. Gaičiūnas.

Dar nėra aišku, kas kaltas dėl šio įvykio, bet, anot Arvydo, greičiausiai kaltu bus pripažintas ne laiku judėti pradėjusio krovininio automobilio vairuotojas. „Su tėčiu iš karto po įvykio išvykome į ligoninę, mama, nors buvo kartu automobilyje, nevyko, ji skundėsi tik sumušimu. Mus su tėčiu ištyrę medikai nustatė, kad tiek man, tiek tėčiui yra lūžę po šonkaulį, taip pat stipriai patempti sprando raumenys“, – DELFI pasakojo Arvydas. Po medikų apžiūros, vyrai išvyko ir į Policiją.

Dėl stipraus sprando raumenų patempimo, vyrams teks gerti nuskausminamuosius. Medikai jiems pataria kelias savaites ilsėtis. „Bet juk pats darbymetis, Kalėdos. Mes negalime, tikrai taip neišeis“, – kalbėjo Arvydas.

Poklabio pabaigoje, A. Gaičiūnas dar kartą pasidžiaugė, kad viskas baigėsi laimingai ir susirūpino: „Nežinau, ar tai sutapimas, ar tai tikrai minčių galia. Kaip ten bebūtų, mokysiuos valdyti savo mintis, nes eksperimentuoti su triukais važiuojant automobiliu tikrai negalima“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)