Kalbos apie aktorės I. Norkutės-Žvinienės ir A. Žvinio santuokos griūtį pramogų pasaulio užkulisiuose ėmė sklisti dar praėjusių metų spalio mėnesį. Tąkart naujienų portalui DELFI sutuoktiniai kalbas apie skyrybas neigė, teigdami, kad tai – tikra nesąmonė.

Ir situacija, regis, kartojasi.

Antradienio popietę DELFI pavyko susisiekti su aktore I. Norkute-Žviniene. Garsi moteris patikino, kad kalbos apie skyrybas yra nesąmonė, paprastas blefas.

„Na ir kas, kad (skyrybų prašymas – DELFI) pateiktas. Dar yra daug dienų, bet vėl gyvename kartu ir gyvensime“, – emocingai tarė I. Norkutė-Žvinienė, leisdama suprasti, kad pora stengiasi išgelbėti savo santuoką.

DELFI primena, kad I. Norkutė-Žvinienė ir gerokai jaunesnis jos mylimasis A. Žvinys tuokėsi net du kartus. Pirmąkart pora žiedus sumainė 2012 m. metų kovo mėnesį Vilniaus Santuokų rūmuose. Amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė tų pačių metų rugpjūčio mėnesį.

Poros vestuvių ceremonijos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)