Viena turtingiausių šalies moterų J. Blažytė vadinima ne be priežasties – VMI skelbiamų deklaracijų duomenimis, jos turtas siekia 36,8 mln. eurų. Vargu ar tokie skaičiai kam nors sukeltų nuostabą - juk veikli moteris kone minta mylimu darbu, o posakis „darbas žmogų puošia“ jai puikiai tinka.

„Aš priklausau tai grupei žmonių, kurių gyvenimo draivas yra darbas. Jeigu man patiktų gulėti po palme ir verkti apie nelaimingą gyvenimą, aš tai ir daryčiau. Jei patiktų ištisomis dienomis grožio salone tirpdyti celiulitą – tai ir tirpdyčiau. Svarbu daryti tai, kas patinka, o ne tai, ką primeta įvairūs visuomenės stereotipai“, – DELFI kiek anksčiau yra sakiusi J. Blažytė.

Panašu, jog garsios moters grožis išties skleidžiasi su amžiumi – dažnas pritartų, jog dabar Jolanta švyti lyg niekad.

Ir tam nekliudo net asmeninio gyvenimo sunkumai. Dar visai neseniai visuomenę ji šokiravo savo sprendimu skirtis su ilgamečiu sutuoktiniu, europarlamentaru Viktoru Uspaskichu.

Vilniaus miesto apylinkės teismas dar sausio 27 d. gavo J. Blažytės pareiškimą dėl santuokos nutraukimo. Pareiškime buvo nurodyta, jog skirtis ketinama dėl sutuoktinio kaltės.

J. Blažytė ir V. Uspaskichas išgyveno 25-erius metus, užaugino dvi dukteris: Justę ir Laurą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)