V. Friskė pareiškė, kad prieš incidentą dvi paras praleido automobilyje, kad pamatytų anūką, rašo Super.ru.

Dmitrijus neturi ką sakyti, todėl taip ir šneka. Aš atvažiavau vakar pas vaiką, o jie mane sumušė! – papasakojo jis apie incidentą Super.ru portalui. – Nieko nedarysiu, tik paduosiu jį į teisma ir viskas.

Aš dvi paras sėdėjau mašinoje, kad pamatyčiau Platoną. Vakar vaikui buvo dveji metai ir aštuoni mėnesiai. Pirmą dieną sėdėjome dviese su žmona, o antrą dieną jau aš vienas. Mes pusę metų nematėme anūko! Mane pamatęs, jis tiesė į mane rankas, o tas jį pagriebė ir leidosi bėgti. Lai pateikia prieš mane ieškinį, jis gi ligonis! Bus teismas, o jei nepavyks, žiūrėsim. Pats nudvės!“

Primename, kad televizijos kanalas „Lifenews“ gavo kadrus, kuriuose užfiksuotas Ž. Friskės tėvas, kartu su grupe kitų žmonių bėgantis paskui Dmitrijų Šepeliovą jo namų Maskvoje kieme. Dmitrijus ant rankų nešasi savo sūnų Platoną. Pats D. Šepeliovas tvirtina, kad tądien jį užpuolė šeši asmenys, tarp kurių buvo V. Friskė.

Anksčiau D. Šepeliovo kaimynai tapo šeimyninio skandalo, kuriame dalyvavo velionės dainininkės tėvas, liudininkais. Viskas prasidėjo po to, kai Dmitrijus iš Friskės namų išvežė savo sūnų Platoną. Dėl to tarp D. Šepeliovo ir V. Friskės kilo didelis barnis, kurio metu Vladimiras ne kartą grasino jam susidorojimu dėl to, kad per retai leidžia matytis su anūku.

Dmitrijaus Šepeliovo kaimynai papasakojo apie skandalą

D. Šepeliovo kaimynai papasakojo apie nuolatinius skandalus, kuriuose dalyvauja televizijos laidų vedėjas. Pasak jų, jie ne kartą stebėjo konfliktus tarp D. Šepeliovo ir vieno vyriškio.

Istorija apie bandymą pagrobti dainininkės sūnų tęsiasi. Dmitrijaus Šepeliovo kaimynai papasakojo, kad skandalai prasidėjo dar rudenį. Namo, šalia kurio gruodžio 7 d. D. Šepeliovą ir jo sūnų užpuolė nepažįstami asmenys, gyventojų teigimu, velionės Ž. Friskės vyras dažnai dalyvauja konfliktuose.

Viena kaimynė papasakojo nemačiusi muštynių, bet girdėjusi pokalbį pakeltais balsais.

„Girdėjau, kaip jie garsiai kalbėjosi. Apie sumušimą nieko nežinau. Bet tokie konfliktai čia vyksta ne pirmą kartą. Dar rudenį jie audringai kažką aptarinėjo“, – cituoja ją REN TV.

Moteris pažymėjo, kad negali tvirtinti, jog D. Šepeliovas barėsi su Ž. Friskės tėvu.

Kaimynų nuomonės dėl televizijos laidų vedėjo nesutapo. Pavyzdžiui, kita namo gyventoja pareiškė, kad Dmitrijus – ramus ir nekonfliktiškas žmogus. „Tai, kad senelis iš jo nori atimti vaiką – neteisinga. Jis juk jo sūnus, o sūnus turi gyventi su tėvu“, – pasakė televizijos laidų vedėjo kaimynė.

Pranešama, kad D. Šepeliovas pateikė policijai ieškinį dėl sumušimo ir bandymo pagrobti jo sūnų. Pareigūnai patvirtino, kad ieškinio pagrindu policijos pareigūnai atlieka patikrinimą, praneša „Interfax“. Taip pat pareigūnai pabrėžė, kad pareiškėjui įteiktas siuntimas į medicinos įstaigą apžiūrai, kad būtų patvirtinta, ar jis tikrai patyrė kūno sužalojimus, ir ar jie sunkūs.

Primename, kad skandalas velionės Ž. Friskės šeimoje vėl kilo po bandymo pagrobti mažąjį dainininkės sūnų Platoną. Dni.ru rašė, kad D. Šepeliovas Maskvos centre buvo užpultas.

„Pirmadienį, 15:00 mane ir mano sūnų Platoną užpuolė namo, kuriame mes gyvename, kieme. Užpuolikai buvo šeši, dauguma jų – išeiviai iš Kaukazo“, – pranešė jis.

Pasak Dmitrijaus, piktadarius lydėjo Ž. Friskės tėvas. „Šiuos žmones lydėjo Žanos tėvas. Šie žmonės siekė mane fiziškai sužaloti. O svarbiausia ir baisiausia – jie norėjo pagrobti vaiką“, – papasakojo D. Šepeliovas.

O V. Friskė pareiškė, kad D. Šepeliovas sumušė jį, kai jis atvažiavo pas anūką. Vyras pabrėžė, kad dvi paras sėdėjo automobilyje, norėdamas pamatyti Platoną, nes D. Šepeliovas jį slepia nuo giminaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)