Apie poros gyvenimą ir mitybos įpročius prabilo šeimos virtuvės šefas. Trumpai tariant, greitojo maisto ant šios šeimos pietų ar vakarienės stalo tikrai neišvysite.

„Taigi 80 proc. visko, ką jie suvalgo, sudaro daržovės. Perku tik pačias šviežiausias. Tik ne ekologiškas, tokios strategijos nepraktikuoju. Ir daug pilno grūdo produktų. Taip pat rudųjų ryžių, įvairių ankštinių, bolivinės balandos, sorų. Likusius 20 proc. sudaro liesa mėsa: jautiena, antiena ir vištiena. Kalbant apie žuvį, dažniausiai ruošiu lašišą“, – apie šeimos mitybos įpročius Boston.com papasakojo virtuvės šefas Allen Campbell.

Kaip teigia A. Campbellas, dieta, kurios pagrindą sudaro daržovės, yra labai naudinga sveikatai ir užkerta kelius įvairioms ligoms. Be to, A. Campbellas teigia niekada nenaudojantis balto cukraus, kvietinių miltų ir mononatrio glutamato ir vengiantis kavos, kofeino ir pieno produktų.

Kalbant apie garsios poros atžalas, jie taip pat maitinasi sveikai, tačiau jų mitybos planas ne toks griežtas kaip tėvų.

„Kai pradėjau pas juos dirbti, Vivi buvo vos devyni mėnesiai, taigi pirmąjį maistą jai gaminau būtent aš. Vaikų ir tėvų mitybos planai sutampa apie 90 proc. Nors vaikams taip pat gaminu aš, Gisele visada pasirūpina Benny priešpiečiais, kuriuos jis nešasi į mokyklą. Visada juos suruošia pati“, – atvirauja garsios šeimos šefas.

„Jeigu dirbčiau žmonėms, kurie nevertina mano pastangų ir pagaminto maisto, būtų sunku. Manau, kad įvertinimas, kurį gaunu šioje šeimoje, yra vienas iš didžiausių šio darbo privalumų. Tiesiog aš dirbu mėgstamą darbą, o jie naudojasi gaunama nauda“, – šypsosi A. Campbellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)