Kate Middleton

Kai kurios moterys dar kurį laiką po gimdymo net iš lovos negali pakilti, tačiau Kate Middleton – tikrai ne iš tų. Akivaizdu, dvi su puse valandos trukęs gimdymas nebuvo labai sunkus, tad, praėjus vos dešimčiai valandų, kunigaikštienė jau stovėjo priešais gausų būrį fotografų su dukrele ant rankų.

O gal ji visai negimdė? Gal jai dukrelę pagimdė surogatinė motina? Pasirodė ir tokių versijų. Neva jau gimdžiusios moterys viena per kitą garsiau trimitavo, jog būti tokiai gražiai – tiesiog misija neįmanoma.

Tačiau nepamirškime, kad K. Middleton gali sau leisti aplink turėti gausią stilistų komandą, kurie jos įvaizdžiu pasirūpins net ir ligos patale.

Beje, K. Middleton buvo pasipuošusi dizainerės Jenny Packham kurta šviesia spalvinga suknele. Tos pačios dizainerės mėlyną taškuotą suknelę ji vilkėjo ir tuomet, kai pasauliui pirmą kartą parodė naujagimį sūnų George’ą.

Kate Middleton

Sarah Stage

Apatinių drabužėlių modelis Sarah Stage išgarsėjo tikrai neįtikėtinu būdu. Tiesiog vieną dieną jos nuotrauką socialiniuose tinkluose aptiko žiniasklaida. Būdama devintą mėnesį nėščia, moteris pozavo vien su apatiniais, o jos pilvukas buvo tokio dydžio, jog atrodė lyg vos ką tik atsiradęs.

Tuomet komentatoriai tiesiog pašėlo – tuoj gimdysianti moteris pademonstravo savo neįtikėtiną pilvo presą!

Tas pats, tik dar ryškesnis pilvo presas buvo pademonstruotas ir praėjus vos kelioms savaitėms po gimdymo. 30-metė galėjo drąsiai žengti podiumu, mat jos kūno formos buvo nepakitusios.

Balandžio 14 dieną jai gimė sveikas berniukas Jamesas Hunteris. Štai, kaip S. Stage atrodė devintą nėštumo mėnesį, o nuotrauka šokiravo pasaulį:

Still waiting 👼.. #9months

A photo posted by 🍔SARAH STAGE🍔 (@sarahstage) on

9 days old today 🍼 PHOTO: @funkyfreshkids14 #JamesHunter #Ninja #postpartum

A photo posted by 🍔SARAH STAGE🍔 (@sarahstage) on

I can't describe how much I love him👶🏽 PHOTO: @funkyfreshkids14 #NormalizeBreastfeeding #JamesHunter

A photo posted by 🍔SARAH STAGE🍔 (@sarahstage) on

Can we talk about how this @shopflynation bikini is only $20?! 🙀 #postpartum #MomLife

A photo posted by 🍔SARAH STAGE🍔 (@sarahstage) on

Caroline Berg Eriksen

2013 metais Norvegijos futbolo žvaigždės žmona Caroline Berg Eriksen sukėlė sumaištį: ji paviešino nuotrauką, kurioje nusifotografavo praėjus vos keturioms dienos po gimdymo.

Galima beprotiškai pavydėti šios moters figūros, tačiau kartu tai ir puikus įrodymas, jog po gimdymo lieka ne tik prisiminimai, bet ir ideali figūra.

Elena Perminova

Tik dviejų mėnesių skirtumas. Tokias nuotraukas publikavo “Vogue Russia”, o jose – besilaukianti nuoga Elena Perminova ir jau pagimdžiusi. Ar modeliai irgi žmonės? Kaip joms tai pavyksta? Tokie komentarai lydėjo šias nuotraukas.

Bet tai dar ne viskas, kas stebina. Tai jau trečiasis moters nėštumas!

Kontraversiją Rusijoje sukėlė ne tik idealios moters kūno linijos, bet ir jos pasakojimas apie griežtai sudarytas treniruotes. Moteris jas pradėjo praėjus vos dviems savaitėms po jai atlikto Cezario pjūvio.

Abby Pell

Anglijos mitybos specialistė bei sporto trenerė Abby Pell konservatyvioje šalyje sąmyšį sukėlė po to, kai paviešino savo nuotrauką su apnuogintu pilvuku ir idealiu pilvo presu. 33 metų moteris parašė: aš turiu vaiką, pilvo presą ir jokių pasiteisinimų.

Moteris tai padarė vedama gerų tikslų, norėjo paskatinti moteris sveikai maitintis ir sportuoti, o savo pavyzdžiu įrodė, jog įmanoma būti gražiai net ir po gimdymo. Tačiau nemažai moterų tai sutiko gaip sugėdinimą ir nereikalingą spaudimą būti idealioms.

I've been getting a lot of stick for this picture recently, I posted it back in February and it seems to have spread all over the Internet and has even made the local papers this week. I've been accused of adding to unnecessary pressure put on women and more specifically mums to lose weight. I would like to clarify that this is not my objective whatsoever. The message I want to portray is for all the women/mums/girl who aren't happy or confident with themselves and the reason they don't try to do anything about it is because they think it'll be too hard or even impossible to get results. Everyone could make excuses, too many people think it's easier not to try than to risk failure. It's not the case. I don't want to make other women feel bad about themselves, I want them to look at me and think, if she can do it so can I. Because you can! I don't "live" in the gym, I don't eat "nothing but rabbit food" I do have a ton of other time consuming commitments and days that stress me out, I crave chocolate and wine and sometimes I would rather spend my evenings sat on the sofa eating hobnobs and watching TV than sweating my butt off in the gym... But I make time for exercise and I make healthy choices when it comes to what I eat. It's about priorities and I don't regret the choices I've made. It's not easy but it's a lot easier than looking in the mirror every day and not feeling happy with the reflection staring back at you. Be happy, be healthy and empower others to feel same 🙌

A photo posted by ABBY PELL (@superabs) on

Erin McNaught

Australijos gražuolė panašaus puolimo iš visuomenės sulaukė po to, kai paviešino asmenukę praėjus keturioms savaitėms po gimdymo. Erin McNaught garsėjo ir tuo, jog savo formas po nėštumo padėjo atgauti tokioms žvaigždėms kaip Jessica Alba bei Halle Berry, tad pati puikiai žinojo, ką daryti, kad nebūtų gėda pasirodyti viešai.

32 metų moteris atskleidė savo grožio paslaptį: ji labai daug vaikšto pėsčiomis, valgo sveiką maistą, daro specialius pilvo preso pratimus.

A photo posted by Erin Gleave (@mcnaughty) on

Maria Kang

“O koks jūsų pasiteisinimas?” – tokį klausimą uždavė verslininkė Maria Kang daug įvairiausių nuomonių sulaukusioje reklamoje. Vieni trijų vaikų motiną gyrė dėl puikios figūros, o kiti peikė dėl pačios reklamos minties, menkinančios kitas moteris.

Ši nuotrauka, kurioje – Marios fitneso treniruočių reklama, internete sulaukė daugiau kaip 16 tūkstančių komentarų: ar joje skatinama gražiai atrodyti ar sugėdinti moteris, kurių figūra – pilnesnė?

Maria Kang

Lea-Ann Ellison

Besilaukianti moteris, kilnojanti svarmenis??? Nuotraukoje, kuri sulaukė didžiulio pasipiktinimo – 35 metų Lea-Ann Ellison likus vos dviem savaitėms iki gimdymo iškėlusi į viršų štangą. Vėliau moteris paskelbė nuotrauką, kaip sunkumus kilnoja su savo naujagimiu. “Man patinka būti mama. Bet aš noriu būti karšta mama”, - po kilusio didžiulio pasipiktinimo sakė Lea-Ann.

Moters gerbėjai socialiniuose tinkluose iškart skilo į dvi puses: vieni ją peikė dėl tokio desperatiško noro atrodyti gražiai, kiti moterį palaikė ir net gyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)