Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, Williamas ir Harry dalyvavo naujos labdaros kampanijos pristatyme, vykusiame Bakingamo rūmuose. Princai džiugiai pozavo nuotraukoms, atsakinėjo į klausimus ir netgi sutiko su asmenukės avantiūra, kuriai juos įkalbėjo projekto pristatymą vedęs Amalis Edwardsas, taip pat atsidūręs nuotraukoje.

Vaikinas socialiniame tinkle iš karto pasidalino įspūdingu portretu ir parašė, jog vos nenualpo iš laimės. „Karališka nuotrauka su princais Willliamu ir Harry. Buvo nuostabi diena! Savo rankomis kūriau istoriją, vesdamas pirmąją vaizdo konferenciją Bakingamo rūmuose“.

„Akcija „Queen's Young Leaders“ – projektas, padėsiantis pakeisti gyvenimą jauniems lyderiais iš viso pasaulio, tarp kurių galite būti ir jūs“, - ryžtingai pareiškė A. Edwardsas.

Princas Williamas visiems palinkėjo tikėti savimi ir ryžtingai siekti užsibrėžto tikslo.

„Jūs galite daugiau, nei patys galvojate. Pasaulyje daug jaunų žmonių turinčių atvirą širdį, kurie jūsų klausys ir padės, nes norės prie jūsų prisidėti. Nepraraskite tikėjimo savimi ir niekada nepasiduokite“, - paragino Kembridžo kunigaikštis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)