Karšta jaunoji porelė pirmą kartą susieta praėjusį mėnesį, kai buvo pastebėti susikibę už rankų Havajuose. Sofia ir Justinas tada kartu keliavo į Tokiją. Pagauti besibučiuojantys oficialiai paskelbė apie savo santykius.

Vėliau ji mėgavosi romantiška kelione į Meksiką, kur šventė Sofios aštuonioliktą gimtadienį. Kaip ji sakė „Billboard“, per šią išvyką pažymėjo jos „laisvę“. Sofia atskleidė netrukus išsikraustysianti iš savo tėvo namų.

Nors romanas vos spėjo užsimegzti, jau teko patirti dramatiškų išgyvenimų. Kai įsimylėjęs Justinas pradėjo dalintis savo įrašais „Instagram“, iškart įspėjo gerbėjus liautis liejus neapykantą ant jo naujosios merginos, kitaip pagrasino ištrinti savo paskyrą. Ir 22 metų dainininkas laikėsi savo žodžio – ištrynė šią programėlę, įsivėlęs į kivirčą su buvusia mylimąja Selena Gomez.

Sofia Richie
Mūsų santykiai ypatingi. Su Justinu labai lengva kalbėtis, o su Los Andželo žmonėmis tai pasitaiko retai.

Tuo tarpu Sofia, puošianti naujausio „Billboard“ numerio viršelį, taip pat atskleidė, kad jos tėvas Lionelis Richie bando ją stumtelėti muzikos link. „Vieną vakarą jis su manimi susisiekė, sakydamas, „Ateik pavakarieniauti į studiją. Tad nueinu, o ten manęs laukia mano tėtis ir Pharrellas Williamsas, – pasakoja J. Bieberio mergina. – Aš sakau, „Negaliu čia tiesiog sėdėti ir vakarieniauti paprastai su jumis dviem. Turiu užlipti viršun“.

Nors Sofia moka groti pianinu ir dainuoti, neatsisako minties ateityje imtis muzikinės karjeros, tačiau dabar ji nusprendė atsitraukti ir turėti galimybę rinktis. „Kiekvienas įsivaizduoja, kaip turėtų skambėti mano muzika, o aš noriu būti savita. Atsitraukiau ir pasakiau, kad turiu įvertinti tai iš naujo“, – samprotauja mergina.

Būdama aštuoniolikos, Sofia nesėdi sudėjusi rankų ir nesimėgauja viskuo aprūpintu Holivudo paauglės gyvenimu. Jaunesnioji Nicole Richie sesuo sėkmingai dirba modeliu, o trečiadienį, rugsėjo 7 dieną, ėjo podiumu Kanye Westo šou „Yeezy Season“.

Sofia vieną dieną tikisi sukurti nuosavą drabužių kolekciją: „Man patinka modeliuoti, kadangi tenka matyti viską, kas mane įkvepia. Tada einu namo ir piešiu eskizus“.

Sofia „Billboard“ sakė, kad vieną dieną tikisi sukurti nuosavą drabužių kolekciją: „Man patinka modeliuoti, kadangi tenka matyti viską, kas mane įkvepia. Tada einu namo ir piešiu eskizus“.
Ant žurnalo viršelio pilvą atidengusi šviesiaplaukė išties atrodė kaip profesionalė.

Nuotraukoje ji vilkėjo trumputę baltą tinklinę palaidinę ir tokios pačios spalvos kelnes. Sofia pozavo tuščiame baseine kartu su hiphopo dueto „Rae Sremmurd“ nariais broliais Khalifu „Swae Lee“ Brownu ir Aaquilu „Slim Jimmi“ Brownu.

New cover for Billboard with the boys @billboard @raesremmurd

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on Sep 8, 2016 at 9:17am PDT

Žurnalo viduje ją galima išvysti su trumpute violetinės spalvos aksomo palaidine ir alyvinėmis kelnėmis – šiais drabužiais ji vilkėjo per savo gimtadienį praėjusio mėnesio pabaigoje.

J. Bieberio ir S. Richie linksmybės Meksikos kurorte:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)