Trečiadienio rytą M. Drudge, vadovaujantis naujienų svetainei „The Drudge Report“, daugiau kaip 320 tūkst. sekėjų paskelbė H. Clinton nuotraukas, virš kurių paklausė: „Ar galime kalbėti apie Hillary peruką?“.

Be to, M. Drudge iš savo paskyros pašalino visas žinutes, palikdamas tik penkias – jos visos skirtos Hillary ir jos šukuosenai. „Niekada neleisiu, kad jie išvystų mano galvos odą“, - pakomentavo jis tamsiai žaliu kostiumėliu vilkinčios H. Clinton nuotrauką, kuri buvo daryta antradienį, kai H. Clinton Naujajame Hampšyre dalyvavo veteranų diskusijose su Trumano nacionalinio saugumo projektu.

Šalia kitos iš arti darytos H. Clinton nuotraukos jis klausė: „Natūralūs ar sintetiniai?“.
„The Drudge Report“ šiuos įtarimus skelbė po antrašte: „Užsidėjusi peruką: Hillary pasidavė kovoje už plaukus“.

Paspaudus ant šios antraštės, lankytojas patekdavo į M. Drudge`o „Twitter“ žinučių giją.
Buvęs „McDonald`s“ vadovas, tapęs redaktoriumi ir politikos komentatoriumi, šį tinklalapį įkūrė 1996 metais, kai pasaulyje pradėjo plisti internetas.

Nepaisant skurdokos svetainės išvaizdos, ji gali skelbti istorijas su nuorodomis ir tvirtina kiekvieną mėnesį sulaukianti apie milijardą apsilankymų.

Iš tikrųjų šios svetainės sėkmės šaknys yra susijusios su Clintonais. Tinklalapis sėkmingai išnaudojo Monicos Lewinsky skandalą, kai 1998 metų sausį paskelbė vieną straipsnį, kurio atsisakė „Newsweek“, ir toliau skelbė žinias apie tyrimą dėl Billo Clintono, kurio dalimi buvo M. Lewinsky.
M. Drudge`as taip pat paskelbė naujieną, kad princas Harry 2008 metais buvo dislokuotas Afganistane. Tai privertė atšaukti princą iš šios tarnybos.

Tačiau viena iš H. Clinton asmeninių stilisčių pareiškimus, esą ji nešioja peruką, pavadino „absurdiškais“.

Santa Nikkels, Niujorke vadovaujanti vienam grožio salonui, teigė: „Žmonės kalba dalykus, kuriais negali patikėti“. „Tai absoliučiai netiesa. Tai tikrai absurdiška“.

Paaiškėjo, kad S. Nikkels yra viena iš H. Clinton plaukų gelbėtojų, kai buvusios Niujorko senatorės elektroniniuose laiškuose vis išlįsdavo paslaptingas Santos vardas.

Anksčiau šiais metais Santa buvo identifikuota kaip Nikkels: ji rūpinasi H. Clinton plaukais, kai ji būna Niujorke, kur su vyru Billu turi namus.

Nors iki šiol daugiausia pašaipių kalbų dėl plaukų sulaukdavo kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas, buvusi valstybės sekretorė taip pat neišvengė šios dalios. Praeityje ji nuolat šmaikštaudavo apie savo plaukus, kurie žiniasklaidoje dažnai tapdavo diskusijų objektu.

Anksčiau šiais metais ji teigė neleisianti, kad jos plaukai Baltuosiuose rūmuose pražiltų, ir pridūrė, kad jau „daug metų juos dažo“.

Taip ji reagavo į būgštavimus, kad būdama 69 metų, ji taptų antra vyriausia JAV prezidente po Ronaldo Reagano, jei kitais metais laimėtų prezidento rinkimus. Liepą ji taip pat buvo nufotografuota besilankanti prabangiuose Niujorko prekybos centruose, kad galėtų apsikirpti.

Fotografai užfiksavo, kaip ji pro šoninį įėjimą patenka į prekybos centrą „Bergdorf Goodman“ ir pasuka į prabangų „John Barrett“ saloną devintajame aukšte. H. Clinton reguliariai kerpasi pas patį J. Barrettą, kuris už kirpimą iš klientų prašo 600 dolerių ir dar tiek pat už plaukų dažymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)