Savo reputaciją suteršęs 57 metų armijos majoras Jamesas Hewittas su 38 metų moterimi susipažino interneto svetainėje, kurioje moterys ieško turtingų ir vyresnių vyrų, galinčių sumokėti už jų draugiją.

Su juo susipažinusi verslininkė pasakoja, kad elektroniniai laiškai, kurių sulaukė iš J. Hewitto, buvo „ypač atviri“ ir jis „nepasidrovėjo“ pasiūlyti jai virtualius seksualinius santykius, kurie prasidėjo 2009 metais. Kaip rašo leidinys „Sun“, J. Hewittas moteriai taip pat papasakojo apie sekso vakarėlius, kuriuos rengia savo namuose Ispanijoje.

Moteris pasakoja: „Jis pakvietė mane aplankyti jį jo namuose Glosteršyre, tačiau aš per daug nervinausi. Jis pasakojo dalyvavęs
grupiniame sekse“.

Vienoje nuotraukoje matyti, kaip vyras, iš pažiūros panašus į J. Hewittą, nuogas savo mobiliuoju telefonu daro asmenukę.

Šios sensacingos naujienos pasirodė praėjus kelioms savaitėms po to, kai paaiškėjo, kad Amerikoje slapta buvo siūloma parduoti privačius princesės Dianos ir princo Williamo rašytus laiškus. „Mail on Sunday“ atskleidė, kaip J. Hewittas buvo pasiruošęs viskam, kad nuslėptų faktą, kad jis „aukščiausią kainą pasiūliusiam pirkėjui“ siūlė aštuonis laiškus ir 26 atvirukus. Dauguma laiškų yra visai nekalti, kur vieniša Diana dėkoja J. Hewittui iš visos širdies už tai, kad jis yra nuostabus draugas.

Dianos laiškai kupini prieraišumo, šilumos ir net dėkingumo naujam draugui. Ji nuolat dėkoja J. Hewittui už tai, kad jis nuostabus draugas ir palaikytojas, o viename laiškų ji užsimena, kad jis pakeitė jos pasaulį. Ji jausmingai pasakoja, kaip vienas vizitas suteikė jai jėgų drąsiai sutikti ateinančią savaitę. Princesė Diana taip pat juokauja apie tai, kaip jai trūksta gramatinių įgūdžių, nes žodyne teko ieškoti žodžio „inflicting“.

Ištraukos iš kai kurių J. Hewitto laiškų buvo atskleistos jau anksčiau. Jis yra giręsis, kad kai kuriuose vėlesniuose laiškuose galima perskaityti, kaip Diana vadino jo penį. Keletą ištraukų jo advokatai skaitė dokumentiniame filme apie J. Hewito gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)