„Louisas yra laimingas ir sujaudintas, kad taps tėčiu. Jis mano, kad Briana bus nuostabi motina. Iš pradžių tai buvo siurprizas, bet jis su Briana yra labai, labai artimi draugai ir ši naujiena juos dar labiau suartino“, - „People“ sakė vienas poros draugas.

23 metų britų vaikinų grupės narys ir bendraamžė B. Jungwirth susipažino per bendrus draugus anksčiau šiais metais, kai L. Tomlinsonas kovo mėnesį išsiskyrė su ilgalaike mergina Eleanor Calder.

L. Tomlinsonas pažadėjo, kad gimstant kūdikiui bus šalia B. Jungwirth ir jai padės prižiūrėti mažylį, sakė draugas.

Los Andžele jis net pradėjo dairytis namo, kuris būtų netoli B. Jungwirth gyvenamosios vietos ir iš bet kurio pasaulio kampelio atskrenda pas būsimą kūdikio motiną, kai ji eina darytis tyrimo ultragarsu.

„Louisas ir Briana labai rūpinasi vienas kitu ir pastaruosius mėnesius daug laiko praleidžia kartu“.

„Jie abu yra labai laimingi, ir nors jie oficialiai nėra pora, jų draugystė yra labai stipri ir jie abu džiaugiasi būsimu kūdikiu. Nėštumas dar ankstyvas ir šiuo metu svarbiausias dalykas yra Brianos ir kūdikio sveikata“, - sakė draugas.

„Briana yra tikrai miela mergina. Jai absoliučiai nerūpi Louiso šlovė. Ji labai mėgsta privatumą ir didžiąją laiko dalį jie praleidžia pasislėpę nuo visuomenės akių, leisdami laiką su savo draugais“, - pridūrė šaltinis.

Teigiama, kad B. Jungwirth iki pažinties su Louisu net nebuvo nė viename „One Direction“ koncerte.

Per šventinį liepos 4 dienos savaitgalį Los Andžele buvo susitikę ir būsimų tėvelių mamos bei patėviai. Ta proga L. Tomlinsono mama Johanna ir patėvis Danas specialiai atskrido į Ameriką.

Johannai tai bus pirmasis anūkas. 2014 metais ji susilaukė dvynių Ernesto ir Doris, o tai reiškia, kad S. Tomlinsonas jau turi patirties su sauskelnėmis.

Jei S. Tomlinsono šeima gausėja, tai jo paties grupė pastaruoju metu sumažėjo: kovo mėnesį „One Direction“ paliko jos narys Zaynas Malikas.
Nepaisant laikinų nemalonumų, S. Tomlinsonas tikina, kad grupė neplanuoja išsisklaidyti. „Mums pernelyg smagu!“, - gegužės mėnesį sakė dainininkas, taip pat atidaręs nuosavą įrašų studiją.

Beje, 2012 metais per Melagių dieną L. Tomlinsonas socialiniame tinkle „Twitter“ pajuokavo: „Negaliu patikėti, aš būsiu tėtis!“. Prabėgus trejiems metams, ši žinutė virto realybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)