68-erių kabareto žvaigždė planavo kartu su A. Cummingu pasirodyti Provinstaune Masačiusetso valstijoje turėjusiame įvykti koncerte, tačiau planus teko pakeisti dėl L. Minnelli ligos.

„Gydytojas nurodė L. Minnelli ir toliau riboti kelionių ir pasirodymų grafiką, ji apgailestauja, kad negalės pasirodyti su nuostabiu draugu Alanu bei susitikti su savo gerbėjais bei draugais Provinstaune“, - pranešė L. Minnelli atstovas.

Tačiau, kaip rašo www.blog.wenn.com, gerbėjai vis dėlto su malonumu atvyko į A. Cummingo pasirodymą, kuriame kartu su juo ant scenos pasirodė „Emmy“ apdovanojimą pelnęs kompozitorius ir pianistas Lance'as Horne‘as.

Šių metų liepos mėn. L. Minnelli dėl sveikatos būklės teko atšaukti Londono Karališkojoje Alberto salėje turėjusį įvykti koncertą. Dėl tos pačios priežasties buvo atšaukti Prancūzijoje ir Nyderlanduose turėję įvykti koncertai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)