19 metų aktorė visuomenės dėmesio ir kritikos sulaukė pristatymui pasirinkusi itin atvirą rūbą, nors jos kolegos atvyko apsirengę žymiai paprasčiau.

A.Winter nusprendė, kad į kritiką sureaguos savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“. Savo gerbėjams ji pareiškė, kad vilkėjo, vilki ir vilkės ką nori.

„Kodėl visiems po velnių taip rūpi, kad rengiuosi ne taip paprastai kaip visi kiti? Kodėl turiu būti kaip visi? Kodėl žmonės neleidžia kitiems jaustis gerai ir daryti, ką jie nori daryti? ŽMONĖS, VILKĖKITE KĄ NORITE IR KUR NORITE“, – parašė aktorė.

A.Winter televizinė mama Julie Bowen neseniai ją gyrė už tai, kad „mergina, nors dar labai jauna, puikiai žino, kas ji tokia ir ko nori“.

„Svarbiausia yra patikti sau, jaustis gerai. Aš tai puikiai žinau. Niekada neleiskite, kad kiti jums trukdytų išreikšti save. Plūstis baigiau“, – pridūrė aktorė.

A. Winter išgarsėjo seriale atlikdama droviosios moksliukės Alex vaidmenį. Spaudos dėmesį aktorė atkreipė tuomet, kai viešai papasakojo, jog šeimoje patyrė prievartą bei smurtą.

2015 metais mergina kreipėsi į plastikos chirurgus, kurie sumažino jos krūtinę. Po šios operacijos A. Winter itin drąsiai ėmė demonstruoti iškilumus ir rengtis atvirais drabužiais.

Kaip pasikeitė aktorė galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)