Kate Middleton prabangios privačios mokyklos stilius pasikeitė kardinaliai po to, kai tik pasikeitė jos statusas. Kaip rašo „Vogue“, sunku pamiršti „Issa“ suknelę, kurią ji dėvėjo tą dieną, kai buvo pranešta apie jųdviejų su princu Williamu sužadėtuves. Vos per kelias valandas visos šio modelio suknelės buvo išpirktos.

Princas Williamas ir Kate Middleton

Tekėjo K. Middleton dėvėdama nuostabaus grožio Alexanderio McQueeno mados namų dizainerės Sarah Burton kurtą vestuvinę suknią.

Princas Williamas ir Kate Middleton

Kunigaikštienė Catherine žiniasklaidoje vadinama britų mados ambasadore. Viešumoje ji pasirodo tiek pasipuošusi subtilia „Erdem“ sunkele ar Emilios Wickstead paltu, tiek ir paprastute „Topshop“ suknute, „Hobbs“ švarkeliu ar kunigaikštienės vizitine kortele jau tapusiais „LK Bennett“ kūno spalvos aukštakulniais.

Princas Williamas ir Kate Middleton

Abu K. Middleton nėštumai tik pabrėžė jos tobulą stilių. Princo Williamo ir kunigaikštienės Catherine pirmagimis pasaulį išvydo 2013 m. liepos 22 d., o antrasis karališkosios poros vaikas – dukra – gimė 2015 m. balandžio mėn.

Kate Middleton

Pamatykite, kaip keitėsi K. Middleton stilius:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)