Besvarstydama šį kvietimą, 30-metė aktorė pateikė savo sąlygų sąrašą, kuriame figūruoja tokie nekuklūs reikalavimai, kaip susitikimas su prezidentu Vladimiru Putinu ir galimybė su juo nusifotografuoti, praneša TMZ.

L. Lohan taip pat pareiškė, kad jai reikia privataus lėktuvo ir plaukų, makiažo bei manikiūro specialistų lėktuve, apsaugos, vienerius metus galiojančios Rusijos vizos su galimybe ją pratęsti, 500 tūkstančių svarų (apytikriai 600 tūkst. EUR) ir prabangių apartamentų „Ritz-Carlton“ viešbutyje.

TMZ gavo valstybinio Rusijos Pirmojo kanalo laiško Lindsay Lohan kopiją. Laiške aktorės klausiama, kokie yra jos pageidavimai.

TMZ taip pat pranešė, kad aktorė veda derybas su kanalu ir dėl kai kurių reikalavimų jau susitarė.

Jos buvęs sužadėtinis Jegoras yra rusų verslininko Dmitrijaus Tarabasovo sūnus. Jam pačiam Didžiojoje Britanijoje priklauso nekilnojamojo turto agentūra „Home House Estates“, taip pat Maskvos „Ivy Bank“ akcijos.

Lindsay ir Jegoras kartu išbuvo apie metus, bet šių metų liepą jų santykiai nutrūko. Lindsay apkaltino Jegorą apgaudinėjus ją su prostitute. Be to, ji taip pat užsiminė, kad yra nėščia, tai patvirtino ir jos tėvas. Po to Lindsay apkaltino buvusį sužadėtinį smurtavimu.

Pora taip pat buvo užfiksuota viešai besikivirčijanti dėl mobiliojo telefono.

Mėnesio pabaigoje, po visų viešų barnių, L. Lohan parašė: „Brangūs draugai. Man viskas gerai. Leidžiu laiką su gerais draugais. Atsiprašau, kad neseniai paviešinau itin asmeninius dalykus. Taip elgtis mane paskatino baimė ir liūdesys....“

Ji pridūrė: „Gal viską dar galima ištaisyti... O gal ir ne... Tikiuosi, kad galima. Bet man jau 30 metų ir aš tikrai nusipelniau #GENTLEgiant. Gyvenimas yra meilė ir šviesa, o ne pyktis. Ačiū tiems, kurie mane palaikote.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)