Vokietijos gyvūnų apsaugos draugija sako, kad J.Bieberis turi kreiptis į žiniasklaidą ir atsiprašyti už tai, kad įsivežė 14 savaičių beždžionėlę kapuciną į šalį be reikiamų dokumentų, ir paliktų juo pasirūpinti profesionalams.

"Dėl gyvūno gerovės visai nereikėtų jam leisti laikyti nelegaliai įvežto gyvūno", - sakoma grupės prezidento Thomo Schroederio pareiškime.

"Jis turėtų pasinaudoti savo įtaka "Facebook" ir "Twitter" bei pasakyti, kad gailisi ir ateityje dažniau pasisakys už gyvūnų apsaugą", - nurodė jis.

Beždžionė Malis buvo konfiskuota ketvirtadienį Miuncheno oro uoste, nes J.Bieberis neturėjo reikiamų dokumentų žvėreliui į šalį įvežti.

Pranešama, kad Malis, kurį J.Bieberis gavo iš įrašų prodiuserio gimtadienio proga, lydi privačiu lėktuvu keliaujantį 19-metį jo koncertiniuose turuose Vokietijoje ir Austrijoje.

Antradienį valdžios pareigūnai pranešė, kad dainininkas per keturias savaites pateikęs reikiamus dokumentus galės atsiimti beždžionę, arba Malis apskritai liks gyventi gyvūnų prieglaudoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)