34-erių Kim į Armėniją išvyko kartu su sese Khloe, vyru Kanye Westu ir dukrele North. Šeima jau spėjo aplankyti žymiausias istorines vietas bei susitikti su Armėnijos ministru pirmininku Hoviku Abrahamyanu. Po iškilmingo priėmimo, ministro pirmininko atstovas spaudai patikino, kad susitikimo metu visi kalbėjo angliškai, tačiau Kim su šeima atsiprašė armėnų, kad nekalba gimtąją kalba. Be to, patikino, kad jos mokosi ir neketina pamiršti, praneša užsienio naujienų portalas DailyMail.co.uk.

Šiuo susitikimu pasigyrė ir pati Kim pridurdama, kad nepamiršo armėniškų šaknų. Trečiadienį į Armėnijos sostinę Jerevaną atvykusios Kim šeimynėlės dienos labai įtemptos. Jie lanko įvairias istorine vietas ir visur, kur tik įmanoma, įsiamžina asmenukėse. Tai pirmas kartas, kai Kim lankosi savo tėvo Roberto gimtinėje.

Šios kelionės metu K.Kardashian ne tik pamatė gimtinę, bet ir sužinojo, kad turi ne dvi, o tris puseseres! Socialiniame tinkle "Instagram" įžymybė pasidžiaugė šia žinia ir gerbėjams pranešė, kad trečiosios jų puseserės vardas - Krista. Tiesa, visos trys Kim puseserės tarpusavyje yra sesės ir visų jų vardai prasideda raide K: Krista, Kourtni ir Kara.