Artėjant naujausio filmo su Ch.Tatumu „Nevykėliai po priedanga“ (angl. „21 Jump street“) premjerai Lietuvoje, kuri įvyks kovo 16 dieną, kviečiame iš arčiau susipažinti su aktoriumi, ištikimu vienai moteriai, bet pasiglemžusiu daugybe širdžių.

Ch.Tatumas gimė JAV, Alabamos valstijoje, Cullmano mieste.

Aktoriaus ūgis 185 cm, nors kino ekranuose jis dažnai atrodo gerokai aukštesnis.

Ch.Tatumo motina dirbo oro linijose, o tėvas – statybos įmonėje. Aktorius turi airiškų, prancūziškų ir Amerikos čiabuvių šaknų.

Vaikystėje ir paauglystėje aktorius buvo atletiškas, jis žaidė amerikietišką ir europietišką futbolą, beisbolą, užsiėmė bėgimu ir kovos menais, mokėsi kung fu.

1998-aisiais mokyklą baigęs Ch.Tatumas buvo paskelbtas atletiškiausiu abiturientu, jam buvo skirta futbolininko stipendijoje Vakarų Virdžinijoje esančiame Glenvilo koledže, tačiau aktorius jos atsisakė.

Grįžęs į namus Ch.Tatumas ėmėsi skirtingų darbų. Kaip išsiaiškino „US Weekly“, maždaug tuo metu būsimas aktorius pradėjo dirbti striptizo šokėju vietos klube. Jo slapyvardis buvo Chanas Crawfordas.

Ch.Tatumo kelias į šlovę prasidėjo jam išsikėlus į Majamį, kur vaikiną gatvėje pagavo modelių paieškos agentas.

2000-aisiais Ch.Tatumas buvo atrinktas pasirodyti kaip šokėjas populiaraus atlikėjo Ricky Martino klipe „She Bangs“. Už šį darbą aktorius gavo 400 JAV dolerių.

Savo karjerą Ch.Tatumas pradėjo kaip modelis, pozavęs tokiems garsiems vardams kaip „Armani“ ar „Abercrombie & Fitch“. Vėliau jis ėmėsi darbo televizijoje ir 2002-aisiais nusifilmavo gėrimų „Pepsi“ ir „Mountain Dew“ reklamose.

2004-aisiais Ch.Tatumas gavo pirmą savo kaip aktoriaus vaidmenį televizijos seriale „CSI kriminalistai“ ir nutarė siekti aktoriaus karjeros.
Pirmasis Ch.Tatumo vaidybinis filmas – 2005-ųjų drama apie vidurinės mokyklos gyvenimą „Treneris Karteris“ (angl. „Coach Carter“), kurioje jis vaidino drauge su Samueliu L.Jacksonu.

Svajonių vaikinu tituluoto Ch.Tatumo širdis pajuto tikrąją meilę kai jis 2006-aisiais filmo „Šokis hiphopo ritmu“ filmavimo aikštelėje sutiko savo būsimą žmoną, aktorę Jenna Dewan. Jie pradėjo susitikinėti pasibaigus juostos filmavimui, susižadėjo 2008-ųjų rugsėjį Havajuose, o 2009-ųjų liepą susituokė Malibu, Kalifornijoje. Ch.Tatumas yra viešai pasakęs, kad Jenna – vienintelė jo gyvenimo meilė.

Būdamas devintoje klasėje aktorius buvo išsiųstas į karo mokyklą.

Ch.Tatumas iki šiol vasarą atranda laiko tradiciškai pabūti kartu su savo seneliais Alabamoje.

Prieš tapdamas modeliu Ch.Tatumas buvo dirbęs statybininku, hipotekos brokeriu, kvepalų pardavėju ir net naminių gyvūnų prieglaudos darbuotoju.

Po 2006-ųjų filmo „Gidas, kaip atpažinti savo nuodėmes“ (angl. „A Guide to Recognizing Your Saints“) Ch.Tatumas tapo gerais draugais su aktoriais Adamu Scarimbolo ir Shia LaBeoufu, žinomu iš „Transformerių“.

Mėgstamiausias aktoriaus vaikystės filmas – 1985-ųjų „Padaužos“ (angl. „The Goonies“), prie kurio scenarijaus kūrimo prisidėjo Stevenas Spielbergas.

Aktorystę į vaidybą Ch.Tatumas iškeitė dėl to, kad pozuojant prieš objektyvą jam trūko iššūkių.

Aktorius su žmona turi du šunis – mišrūnę Lulu ir pomeranų špicų veislės kalytę vardu Meeka.

2001-aisiais žurnalas „Tear Sheat Magazine“ Ch.Tatumą įtraukė į 50-ies gražiausių planetos veidų sąrašą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją