Atlikėjos gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ atlikėją kritikuoja dėl, kaip teigia patys, programa „Photoshop“ padailintų nuotraukų.
Savaitgalį 33 metų dainininkė „Tumblr“ paskyroje paskelbė kelias pikantiškas asmenukes, kurioms pozavo apsitempusį formas išryškinančią glaustinukę. Gerbėjai pasipiktino.

Nors atlikėja ir teigia, kad jos formos natūralios, yra įrodymų, kad moters liemuo nuotraukose padailintas.

Kaip skelbia „Buzzfeed“, įtarimų sukėlė nuotraukų fone esančių užuolaidų klostės – jos išlinkusios į šonus. Dažniausiai tokie fono iškraipymai atsiranda koreguojant nuotraukas specialia programa.
Vienas pasipiktinęs „Twitter“ komentatorius parašė: „Velniai griebtų, Beyonce, dainos apie feminizmą tau uždirba milijonus, o tu mums bruki iliuziją, tobulindama kiekvieną nuotrauką“.

Una foto pubblicata da Beyoncé (@beyonce) on

Kitas komentatorius, prisistatantis kaip Autumn, teigia: „Liaukis koregavusi savo nuotraukas. O jeigu dingtum be žinios? Kaip mes tave rastumėme, jeigu „Instragram“ Beyonce atrodo vienaip, o tikrame gyvenime – visai kitaip?“.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Rugsėjį Beyonce buvo apkaltinta patobulinusi nuotraukas, darytas per gimtadienį jachtoje – kilo įtarimų, kad nuotraukose dainininkės šlaunys lieknesnės nei realybėje. Tokių pačių kaltinimų sulaukė ir jos nuotrauka iš golfo lauko, daryta balandį. Vienas gerbėjas jai tuomet parašęs: „Tikrai Beyonce? Visi myli tavo drūtas šlaunis. Visai nereikėjo jų slėpti...“. Kita komentatorė buvo dar griežtesnė: „Turėdama tiek pinigų, Beyonce galėtų susirasti geresnį „Photoshop“ specialistą“.

I'm out that H-town, it's going down ! Coming down dripping candy on the ground!!!!🐝

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Beyonce. beyonce.com nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)