2019 m. socialiniame tinkle „Instagram“ ji pranešė, kad laukiasi antrojo kūdikio. Tačiau atvirkščiai nei dauguma būsimų mamų, aktorė dalijosi ne džiaugsmingomis emocijomis, o sudėtinga patirtimi.

„Visi, kurie išgyvena nevaisingumo pragarą ir sunkumus mėginant pastoti, žinokite, kad nė vienas iš mano pastojimų nevyko tiesia linija. Meilės jums“, – tąkart šalia instagrame rašė aktorė.

Žurnalui „Vanity Fair“ ji paaiškino, kodėl pasirinko tokiu būdu pranešti apie nėštumą.

„Atsižvelgiant į skausmą, kurį išgyvenau bandydama pastoti, būtų buvę nenuoširdu sakyti, kad tai suteikė tik džiaugsmą. Juk žinau, kad kiekviena istorija turi savų niuansų“, – komentavo ji.

Anne Hathaway 2015 m. mono spektaklio "Grounded" pristatyme / Foto: Vida Press

Taip pat žvaigždė prisipažino, kad 2015 m., kuomet Brodvėjaus teatre vaidino mono spektaklyje „Grounded“, patyrė persileidimą.

„Pirmąkart man nepavyko. Vaidinau spektaklyje, kur kiekvieną vakarą turėjau „gimdyti“ scenoje“, – prisiminė ji ir pridūrė, kad nors kūdikio netektį laikė paslaptyje, kartą į užkulisius atvykusiems bičiuliams ji pasakė tiesą. – Tapo per sunku tai slėpti, kai scenoje tekdavo vaidinti, kad viskas gerai. Štai kodėl, kai nėštumas ėjosi gerai, norėjau išlaikyti tikrumą. Kai viskas klostėsi gerai, kai buvau kitoje pusėje, kuomet reikėtų tik džiaugtis, norėjau, kad mano seserys žinotų, kad nebūtina visada būti maloningoms. Aš su jumis. Be galo sunku kažko labai norėti ir kai nesiseka galvoti, kad darai kažką ne taip“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją