Juos pagimdė surogatinė motina. Tai patvirtino 64 metų dainininkės vadybininkė Jelena Čuprakova, skelbia RIA „Novosti“.

„Gimė du kūdikiai – mergaitė ir berniukas. Aš detalių nežinau, tačiau buvo surogatinė motina. Dvynukai gimė rugsėjo 18 dieną. Mergaitei davė Lizos vardą, berniukui – Gario“, - pasakoja J. Čuprakova.

Rusijos estrados primados dukra Kristina Orbakaitė jau susipažino su savo broliu ir sesute, „RIA Novosti“ pranešė jos atstovė spaudai Darja Burlakova. „Kristina labai džiaugiasi, kad ji turi brolį ir sesę“, - sakė D. Burlakova ir pridūrė, jog sekmadienį, spalio 6 dieną, dvynukų tėvų namuose jų gimimo proga buvo surengta šventė, kurioje K. Orbakaitė pirmą kartą išvydo mažylius.

Kaip rašo „Komsamolskaja pravda“, apie dvigubą M. Galkino ir A. Pugačiovos laimę nuo pirmosios dienos žinojo tik patys artimiausi žmonės – K. Orbakaitė, šeimos draugė Alina Redel ir M. Galkino brolis Dmitrijus.

Likusieji poros draugai apie mažylių gimimą sužinojo tik per šias išeigines, kai M. Galkinas ir A. Pugačiova pakvietė svečius į savo pilį vakarienės. Laikraštis pažymi, kad nors dvynukus išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina, M. Galkinas ir A. Pugačiova yra biologiniai jų tėvai.

Pora bažnyčioje susituokė 2011 metų gruodžio 23 dieną. Nuo 2005 metų jie gyveno civilinėje santuokoje. Dainininkė žurnalistams prisipažino, kad susitikinėti jie pradėjo dar 2001 metais.

Priminsime, kad ne taip seniai buvęs A. Pugačiovos vyras Filipas Kirkorovas taip pat du kartus pasinaudojo surogatinės motinos paslaugomis. 2011 metais jam gimė dukra Ala Viktorija. 2012 metais dainininkas susilaukė ir sūnaus Martino Kristo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (543)