„The Station“ paskyra feisbuke apibūdina grupę taip: The Station yra vieta: jūsų miesto stotis; išsiskiriantis pastatas, kuris iš lėto praranda prasmę šiais dronų, ekologiškų hamburgerių ir elektrinių mašinų laikais.

Kai bažnyčią apleidžia tikintieji, ten lieka aukštai iškelta Dievo akis; ištuštėjusioje Technikos šventykloje nelieka nieko – vien balzganas seniai praėjusios romantikos dvelkas „Kasos” bilietų šaknelėse.

The Station yra istorija. Keli įkvėpti žmonės pasakos tą istoriją daina, garsu, žodžiu, fotografija, piešiniu ir filmu. Tai stoties istorijos: pasakojimai apie šeimą ir pabaisas, apie transformaciją ir sugrįžimą, apie vilkus, aitvarus, žmones ir bedugnes. Vidudienį ir Kalėdas. Apie Išsiskiriančių takelių miestą ir Sidabro laukus.

Istorija apie Mergaitę ir Tėtį. The Station taip pat yra ir muzikos grupė, istorijas maišanti su roku suaugusiems: elektroniniu roku, industriniu roku, pietietišku roku ir tiesiog roku. Istorijos yra įvairios, todėl ir muzika įvairi: mes atsinešėme savo atsiminimus bei dainas ir sulydėme jas į kažką naujo, kas, kaip atrodo mums, gali iššaukti tuos buvusius jausmus ir priminti istorijas: kiekvienam savaip, visiems skirtingai.

Prieš kurį laiką grupė pristatė savo pirmąją dainą „Herojai“ ir sulaukė klausytojų susidomėjimo.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)