Kartu su aktoriumi scenoje pasirodė Jonė Dambrauskaitė (klavišiniai), Audrius Piragis (bosinė gitara), Dainius Didžiulis (gitara), Andrius Daugirdas (gitara), Žydrūnas Mockūnas (mušamieji) ir Genadijus Sovkovas (akordeonas).

„Kai pradėjau muzikinę veiklą, pirmasis žmogus, kuris atsiliepė į mano šauksmą, buvo Jonė. Mes nedrąsiai, Jaunimo teatro užkulisiuose, tarp dekoracijų, prie išderinto pianino pradėjome kurti dainas“,– muzikinės veiklos pradžią prisimena aktorius.

3 valandas vykusiame koncerte skambėjo: „Maniau maniau“, „Šitas šou“, „Skola“, „Dangus“ ir daug kitų dainų.

R. Kazlas ir „Pakeleiviai“ klausytojams buvo paruošę netikėtų muzikinių staigmenų: scenoje nuskambėjo „Creedence Clearwater Revival“ daina „I Put A Spell On You“. Tiesa, šiek tiek pakoreguotu pavadinimu „O tu spjauk ant jų“, Stingo gerai žinoma daina „Englishman in New York“ pavirto į „Kritiką“, o vakaro kulminacija tapo grupės „Pink Floyd“ dainos „High Hopes“ ir Antano Baranausko poemos „Anykščių šilelis“ junginys.

„Iš visų šitų žmonių scenoje aš esu pats prasčiausias,visi jie yra profesionalai, o aš čia išvis ne prie ko, turbūt tik ryšiams su visuomene“, – koncerto metu juokavo R. Kazlas.

Aktorius pasakojo, kad gyvenime yra daug kalbėjęs ir improvizavęs, tačiau muzika yra kitokia kūrybos briauna. Kiekvienas žodis, muzikos motyvas yra apgalvotas: „Galbūt, tai yra naujas žingsnis mano kūrybiniam kely, galbūt atsirado žmonių, kurie atėjo išsiilgę manęs senojo ir galbūt man iš naujo reiks rinkti žiūrovus. Šis vakaras gali būti to įrodymas – gal kitą kartą niekas neateis, o gal ateis tiek pat gausiai kaip šiandien.“,– sakė jis.

Koncerto akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)