"Visas jos dainas esu jau puikiai išmokusi, su muzikantais - gerai susigroję, - DELFI sakė Lietuvos dainininkė. - Tina Turner yra viena mėgstamiausių mano atlikėjų. Ji - stipri ir charizmatiška asmenybė. Koncertuose nesistengiu aklai jos atkartoti. Netgi nesipuošiu jos pamėgtais trumpais sijonėliais. Pavyzdžiui, šįkart aš apskritai esu be sijono."

Anot Rūtos, Tina Turner yra individualybė. "Esame skirtingos. Todėl publiką stengiuosi paimti balsu, kuris, beje, yra išties panašus į jos", - sako ji.

Nepaisant to, kad pastaraisiais metais "Tibute" projektų užderėjo kaip grybų po lietaus, publika mėgsta roko karalienės dainas.

"Ypatingai vyresnio amžiaus žmonės, kurie užaugo su jos dainomis, - pastebi R. Lukoševičiūtė. - Publika šiltai priima šį projektą ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Su juo esame aplankę ir nemažai kaimyninių šalių."

Koncerto metu taip pat skambėjo ir grupės „Age“ atliekami bliuzo kūriniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)