Renginio „Plan B DJ“ tema užkoduota jo pavadinime. Juk daugelis norėtų būti didžėjais... Ir kiekvienas „Gargaro“ lankytojas galės išbandyti šią profesiją specialiai įrengtoje scenoje bei įsiamžinti fotografijoje. Net renginio metu plušėsiantys barmenai atsiduos didžėjaus profesijai, o „Gargaro“ barai primins DJ pultus.

Gruodžio 7-ąją buvusio fabriko patalpose dėmesio susilauks ir kiti miestietiškosios laisvalaikio kultūros elementai. Skambant madingai šokių muzikai specialiai įrengtą sieną piešiniais dekoruos grafičių menininkai, kurie dažų mielai paskolins ir įkvėpimo sulauksiantiems „Plan B DJ“ lankytojams. Šie taip pat spręs, kas iš improvizuotuose konkursuose susiremsiančių breiko šokėjų ir „beatbox“ meistrų verti geriausiųjų titulų.

Pirmą kartą „Gargaro“ lankytojams bus atverta industrinio lifto erdvė, kurioje įsikurs muzikos įrašų parduotuvė. Čia bus galima įsigyti įvairių kompaktinių diskų ar plokštelių bei gauti tik šiai progai sukurtų dovanų.

Jaunieji DJ kultūros gerbėjai, svajojantys valdyti minias stovėdami už pulto, dar iki gruodžio 5-osios renginio turės galimybę dalyvauti specialiame „Plan B DJ“ konkurse. Atsiuntusių miksus talentą vertins Kastis Torrau ir Donatello, o konkurso nugalėtojui atiteks galimybė sugroti drauge su elektroninės muzikos dievukais „Booka Shade“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)