Jau netrukus atlikėjos persikelia gyventi į pajūrį, kur merginų laukia net po kelis koncertus per vakarą.

„Oi, kaip laukiam, - sako Ieva Ambrazaitė, - bus daug koncertų, daug malonaus pervargimo ir, žinoma, vakarėlių. Su merginomis nesam didžiausios namisėdos, todėl kartais išlekiam panaktinėti“.

Dainininkės šypsosi ir sako, kad nauja daina labai tiksliai atspindi jų nuotaiką.

„Šis kūrinys – labai žemiškas. Nėra čia jokių meilių seilių, jokių malonybinių žodžių. Čia viskas labai konkretu ir aišku“, - nedaugžodžiauja Viktorija Sutkutė.

Papildydama kolegę, Simona Šermukšnytė papasakoja plačiau apie pristatomą naują merginų dainą: „Juk visiem būna taip, kad vasaros metu sėdėjimas biure prie stalo, apsivertus krūva popierių ir darbų – nervina. Kai tuo tarpu pažįstami ir draugai linksmai leidžia laiką poilsiaudami, ošdami paplūdimio vakarėliuose ir lepindamiesi saulės voniomis. „Fiesta“ - nuotaikinga, ritminga ir užvedanti naujausia mūsų daina. Mums su merginomis tai bus geriausias vasaros hitas“.

Paklausyk ir įvertink naują „PinupGirls“ kūrinį:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)