Birželio 7 dieną Žalgirio stadione Vilniuje garsus duetas iš Didžiosios Britanijos pasirodys keliaudamas po pasaulinį turą su nauja programa "Nightlife".

Per beveik valandos pasirodymą prieš britų koncertą "Lemon Joy" savo gerbėjus ketina nustebinti keliais siurprizais.

"Pet Shop Boys" per dviejų dienų programą atliks dainas iš naujojo albumo "Nightlife" bei ypač išpopuliarėjusias dainas "It's a Sin", "Always on My Mind", "Go West", "Se a Vida E".

Kitą savaitę koncerto Vilniuje organizatoriai rengia dviejų išskirtinių bilietų aukcioną internete (adresu: www.pirk.lt).

Bilietas bus parduotas vienam asmeniui, kuris galės pasikviesti į koncertą dar vieną žmogų.

Pasak V. Stackevičiaus, šių bilietų savininkai koncertą stebės geriausiose vietose, po koncerto galės dalyvauti grupės susitikime su organizatoriaus ir rėmėjais, kur galės gauti "Pet Shop Boys" autografus, o jei bus surengtas vakarėlis, galės patekti ir į jį. Pradinė bilietų kaina yra 99 centai.

"Žinau, kad Lietuvoje yra dėl "Pet Shop Boys" pamišusių žmonių, tad bilietai aukcione gali kainuoti nuo 400 iki 500 litų", sakė V. Stackevičius.

Bilietai į koncertą Vilniuje tradiciškai pigesni nei Latvijoje ar Estijoje. Šiuo metu bilietai į koncertą Vilniuje kainuoja 60 litų.

Šiuo metu yra parduota daugiau nei 4 tūkst. bilietų.

Į Vilnių grupė atvyks po koncerto Taline, po pasirodymo Lietuvos sostinėje koncertuos Rygoje ir Kijeve.

Į koncertą Vilniuje grupė atvyks papildžiusi savo apdovanojimų kolekciją dar vienu prizu. Šį ketvirtadienį Londone vykusioje muzikinių apdovanojimų ceremonijoje duetui "Pet Shop Boys" įteiktas vienu prestižiškiausių laikomas "Ivor Novello Awards" apdovanojimas už didelius nuopelnus britų muzikai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją