Dvi valandas trunkančioje stereo odisėjoje, legendinis Manfredas ir pusiau žinomi Kym Wild bei Miss America imsis dar vienos švietėjiškos, auklėjamosios misijos - surasti ir sugroti tik geriausias šių ir anų laikų dainas, rašoma vyrukų pranešime spaudai.

"Laida bus iš dviejų dalių - pirma valanda bus labiau šneki, antroji - be žodžių", nieko neslėpė Miss America. "Pirmą valandą grosime didžiausią savitės "bengerį", paviešinsime klube esančiųjų kalbas ir draugų patirtas klubines istorijas. Taip pat viską sumaišysime su šiek tiek klasikinių šokių kūrinių ir visais mums patinkančiais naujumais."

Antroji valanda, pasak autorių, bus skirta jų draugų miksams. "Nemažai jų jau turime - nuo Kissy Sell Out iki Nightmoves, nuo Andy iš New Young Pony Club iki Punks Jump Up. Jų miksai tikrai neleis perjungti radijo ar padėti galvą ant pagalvės, o, svarbiausia, nebereikės šukuoti internetinių blogų, norint surasti vieną ar kitą DJ miksą", prognozavo Kym Wild.

Naujienų iš ką tik su DJ Mehdi nuodėmingą savaitgalį praleidusios diskžokėjų grupės yra ir daugiau. To paties "Zip FM" eteryje debiutuos pirmasis "Metal On Metal" radijo singlas - "No Front Teeth".

Daugeliui "myspace" lankančiųjų kūrinys gali atrodyti pažįstamas, bet taip nėra - tai visiškai nauja, radijinė ir televizinė agresyvaus kūrinio versija, kurios metu net gi įmanoma valgyti vakarienę ar skaityti Orwello romaną.

"Suradijintas" "No Front Teeth" pirmą kartą pasigirs antrojoje "Metal On Metal Radijo" laidoje, kitą ketvirtadienį, spalio 11 dieną, 23 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją