Precedento Baltijos šalių istorijoje neturinčiame koncerte apsilankys dešimtys tūkstančių žmonių ne tik iš Latvijos, Estijos ir Lietuvos, bet ir iš aplinkinių šalių. Pirmame ir vieninteliame „Foo Fighters“ koncerte, kuris truks net 7 val., svečių teisėmis taip pat gros škotų roko grupė „Biffy Clyro“, anglų-amerikiečių duetas „The Kills“ ir Estijos rokeriai „Elephants From Neptune“.

Biffy Clyro

Šiandien oficialiai paskelbti Metų roko koncertu tituluojamo renginio pasirodymo laikai. Birželio 21 d. pirmieji scenoje pasirodys estai „Elephants From Neptune“, kurie groti pradės 18 val. 30 min. Po valandos, 19 val. 30 min., į sceną žengs amerikiečių dainininkės Alison Mosshart ir anglų gitaristo Jamie Hince duetas „The Kills“. Populiarioji škotų grupė „Biffy Clyro“ susirinkusią roko fanų minią džiugins net pusantros valandos – jos pasirodymas prasidės 20 val. 30 min. Metų roko koncerto karaliai „Foo Fighters“ Lucavsalos salą drebings nuo 22 val.

Elephants From Neptune

Žiūrovų laukia energingas, epinis koncertas, kuriame nuskambės „Foo Fighters“ hitai: „The Pretender“, „Everlong“, „Best Of You“, „All My Life“, „My Hero“, „Learn To Fly“, „Walk“, „Something From Nothing“ ir daugelis kitų. Per ilgesnę nei 20 metų karjerą, nuo pat debiutinio „Foo Fighters“ albumo išleidimo, Dave‘as Grohlas, Tayloras Hawkinsas, Nate‘as Mendelis, Chrisas Shiflettas ir Patas Smearas sugebėjo įsitvirtinti geriausių roko muzikos grupių olimpe.

The Kills

Įspūdingus koncertus rengiantys muzikantai bet kurioje pasaulio šalyje sukviečia pilnus stadionus. Savo sąskaitoje grupė „Foo Fighters“ turi net vienuolika prestižinių „Grammy“ apdovanojimų ir yra pardavusi daugiau nei 30 mln. albumų. Naujausias ir ypač gerai įvertintas grupės įrašas „Sonic Highways“ buvo išleistas 2014 m.

Fragmentai iš „Foo Fighters“ koncerto „Wembley“ stadione:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)