Mansas Petteris Albertas Zelmerlowas, žinomas tiesiog kaip Mansas Zelmerlowas, Švedijoje tapo žinomu prieš dešimtmetį, po to, kai draugo įkalbėtas sudalyvavo TV šou „Swedish Idol“.

Solinė Manso karjera prasidėjo 2007-aisiais, kai jis pirmąsyk pabandė laimę „Melodifestivalen“ – nacionalinėje švedų atrankoje į „Eurovoziją“.

Nors tąsyk vaikinas liko trečias, jo daina „Cara Mia“ tapo hitu Švedijoje. Netrukus M. Zelmerlowas įrašė debiutinį albumą „Stand By For...“, kuris pirmavo šalies muzikos topuose ir tapo platininiu. Šiandien žinomas ne tik kaip pop dainininkas, bet ir TV laidų vedėjas, Månsas yra įrašęs 6 solinius albumus.

Paskutinis jų – „Perfectly Damaged“ pasirodė vos prieš savaitę, birželio 5 d. Tarp 12-os energingų pop dainų albume yra ir „eurovizinis“ hitas „Heroes“, prisidėjęs prie Manso svajonės su grupe leistis į koncertinį turą visoje Europoje išsipildymo.

Švedą lietuviai galės išgirsti liepos 31 – rugpjūčio 2 d. vyksiančiame muzikos festivalyje „Granatos Live“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)