"Labai džiaugiuosi, kad „bohemiečių“ vyrai nepasidavė gal kiek liūdnai tarybinių laikų prisiminimų istorijai ir skiria dėmesį mūsų damoms, džiaugiasi jų pasiekimais, vertina bei myli savo žmonas, drauges, - moteris, kurios jiems yra artimos. Žinau, kad širdyje jie nešiojasi labai daug meilės ne tik savo gyvenimo, bet ir scenos moterims, dėl kurių scenoje jie kovoja, išreiškia didžiausias aistras, stoja į dvikovas, kaip kad ir „Onegine“ – dėl Olgos. Dvikovos, aprašytos knygose, vaizduotos operose, anksčiau būdavo tikri vyriškumo išbandymai," - sako režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

Vilnius City Opera įkūrėja džiaugiasi, jog „bohemiečių“ vyrai kaunasi tik scenoje ir kovo 18-20 d. Edgaras Montvidas bei Andrėjus Bondarenko vienas į kitą nukreips užtaisytus šautuvus dėl mūsų nuostabiosios Jurgitos Adamonytės.

"Aš žinau, jog „bohemiečių“ moterys yra itin ryškios, drąsios, stiprios ir ambicingos, galbūt kartais su jomis būna sunku, bet neabejoju, kad mūsų vyrai tai puikiai supranta ir visuomet išlieka tikriausiais džentelmenais, myli jas tokias, kokios jos yra ir didžiuojasi kolegėmis“, - sako D. Ibelhauptaitė.

„Mielos moterys, gražiausios pasaulio eilės, ryškiausi paveikslai, melodingiausios arijos yra sukurtos jums apdainuoti! Jūs darote šį pasaulį jaukesniu, motinišku rūpesčiu apgaubiate mus visus, įkvepiate vilčiai ir dovanojate meilę. Turėtume kovo 8-ąją švęsti kasdien! Būkite linksmos, mylimos ir laimingos! Siunčiu linkėjimus iš Paryžiaus!”, - su Moters diena visas Lietuvos dailiosios lyties atstoves sveikina Edgaras Montvidas.

„Esu labai laimingas, šeimoje turėdamas 5-ias moteris, kurias ypatingai sveikinu šios dienos proga, tai – mano nuostabi žmona Dainora, mano mama, mano dukros Nora ir Goda, taip pat uošvienė Valerija. Beje, turime ir vieną naują šeimos narę – cvergšnaucerę Luną – mūsų šeimos šunį. Labai džiaugiuosi, galėdamas pasveikinti visas moteris šios gražios šventės proga. Ne veltui ji vyksta pavasarį – tai tas metas, kuomet visos moterys pražysta! Linkėjimai iš Londono!“, - sveikinimus siunčia Kostas Smoriginas.

„Vienas ryškiausių rusų rašytojų Levas Tolstojus yra pasakęs: „Moterys – tai ašis, aplink kurią viskas sukasi“. Visiškai pritariu ir noriu palinkėti, kad niekas netrukdytų šiai ašiai tvirtai ir stabiliai stovėti, nes tuomet ir viskas aplinkui suksis sklandžiai“, - kaip visuomet nuotaikingai kolegoms antrina Rafailas Karpis.

„Kovo 8-oji – šviesi diena, kuri primena, jog galima padovanoti gėlytę mylimai moteriai. Be to, ši šventė padeda sušvelninti situaciją tarp vyrų ir moterų. Visoms moterims linkiu tikėti ir pasitikėti vyrais bei mylėti juos taip, kaip ir vyrai myli jas. Būkit gražios, kokios ir esat!“ - linki Jeronimas Milius.

„Su kovo 8-ąja, mielosios. Tegul išsipildo jūsų slapčiausi troškimai ir visos gražios svajonės tegul tampa realybe! Būkite laimingos!“, - po virtualią gėlę gerbėjoms siunčia Tadas Girininkas.

O Laimonas Pautienius priduria: „Su pavasariu, brangiosios! Būkit gražios, laimingos ir mylimos! Linkėjimai iš Diuseldorfo, nekantrauju grįžti namo!”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)