Didžiojoje Britanijoje gyvenanti mergina, vardu Rebecca, o „Instagram“ figūruojanti kaip Babygirl Lune, ryžosi net kelioms plastinėms operacijoms, kad taptų panaši į lėlę Barbę. Idėją „persikūnyti“ jai įkvėpė amerikiečių aktorė P. Anderson.


Visgi Rebeccos paskyros sekėjus drastiškos permainos suglumino. Žinoma, nuomonių radosi įvairių: vieni siekį pakeisti išvaizdą įvertino pozityviai, tačiau kiti atvirai išrėžė, kad dabar Rebecca nebeprimena moters. Dar kiti jos prašo sustoti, kadangi tai atrodo ne tik nebegražu, bet ir žalinga sveikatai.

Kaip rašo „Daily Star“, seniau Rebecca dirbo banke, tačiau po to, kai jai buvo diagnozuotas Ehlerso-Danloso sindromas, moteris buvo priversta palikti darbą. Ryžtis plastinėms operacijoms Rebeccą paskatino noras tapti gyva lėle Barbe.


Taigi, Babygirl Lune pasididino krūtinę, lūpas ir pasikoregavo smakrą. Atrodyti kuo jaunesnei jai padeda reguliarios grožio injekcijos. Rebeccos kūną „dabina“ kelios tatuiruotės – taip pat kuriamo įvaizdžio dalis. Ligšioliniai pokyčiai Rebeccai kainavo maždaug 25 tūkst. svarų sterlingų (29 tūkst. eurų).

„Brangiausiai kuriant įvaizdį kainavo operacijos, tačiau nuolatinis rūpinimasis išvaizda, botulino toksino injekcijos, taip pat garderobas, makiažas ir korsetai taip pat gerokai ištuštino sąskaitą“, – prisipažįsta Rebecca.


Beje, Babygirl Lune jau gali pasidžiaugti stabiliomis finansinėmis įplaukomis: dirbdama modeliu svetainėje „OnlyFans“ ji, esą, gauna išties nemenkus pinigus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją