Tuo metu turbūt kiekvienas pažinojo ar bent jau girdėjo apie storulį Fredą Flinstoną ir jo geriausią draugą Barnį. Naujoje režisieriaus Briano Levanto komedijoje pasakojama apie šių veikėjų jaunystę, pirmąją meilę ir kelionę į akmeninį Las Vegą.

Nepataisomą išsiblaškėlį ir naivuolį Barnį įkūnyja populiarus Holivudo aktorius Stephenas Baldwinas, kuris 10 metų taip pat įsitikino, kad dėl meilės galima padaryti neįmanomus dalykus. Jaunuolis taip beprotiškai buvo susižavėjęs dailininke Kennya Deodatto, kad naktimis miegodavo prie jos mokyklos. Vieną vakarą jie susitiko Manheteno metro stotelėje ir lyg netyčia įlipo į tą patį traukinį. Kennya specialiai pravažiavo net penkias stoteles, nes žinojo, kad Stephenas ją seka. Tačiau netrukus kažkas suspaudė reikalingus mygtukus ir jie susituokė. Prieš vedybas mergina privertė jaunąjį aktorių atsisakyti besaikio alkoholio ir narkotikų vartojimo.

Be to Stephenas Baldwinas privalėjo kuo greičiau išmokti portugalų kalbą, nes jo išrinktoji Kennya Deodatto gimė Brazilijoje ir anglų kalbos beveik nesuprato. Šiuo metu Stephenas ir Kennya laimingai gyvena bei augina dvi dukteris, kurios su malonumu pasižiūrėjo filmą "Flinstounai Las Vege". Ši juosta ypač išsiskiria įspūdinga ir spalvinga scenografija, originaliais kostiumais (jų buvo sukurta apie 700 skirtingų pavyzdžių) ir linksmais priešistoriniais gyvūnais.

"Žmonės mane nuolat painioja su broliais. Dėl to kartais patenku į juokingas situacijas. Štai pavyzdžiui, gatvėje prisikabina nepažįstami žmonės, kurie pasakoja kaip aš puikiai vaidinau filme "Skiedra" ir prašo autografo. Aš jiems atsakau: "Eikit jūs visi velniop!".

Tuomet tie žmonės pradeda galvoti: "Oi, oi, oi, koks bjaurus tas Williamas Baldwinas", - pasakoja aktorius Stephenas Baldwinas, kuris yra jauniausias Baldwinų klano atstovas. Be jo šeimoje yra dar trys broliai Danielis, Alecas ir Williamas, kurie jau senokai prasimušė į Holivudo elitą, ir dvi seserys Jane ir Beth, kurios nesusiviliojo aktorių karjera. Be kino Baldwinų šeima yra paženklinta vėžio ligos ženklu. Dar 1983 m. nuo plaučių vėžio mirė jų tėvas Alexanderis, o po to krūtinės vėžiu susirgo mama Carol. Moteris vis dėlto įveikė baisiąją ligą ir įkūrė specialų fondą, iš kurio yra šelpiami panašaus likimo žmonės.