Tačiau tai, jog filmas buvo pristatytas taip neįprastai, neturėtų stebinti. Juostoje “Lūžio taškas” pasakojama nutrūktgalviška istorija apie grupę gerai treniruotų atletų, galinčių čiuožti didžiausiomis bangomis ar be jokios įrangos kopti į stačiausią uolą, puikiai valdančius motociklus, snieglentes ir kostiumsparnius.

Video iš premjeros Los Andžele:

“Tai tik maža dalelė to, ką pamatysite filme. Triukai atims žadą ir atrodys lyg iš fantastinio filmo, tačiau norime patikinti – visus juos atlieka ne kompiuterio programos, o tikri savo srities profesionalai atletai. Būtent dėl šios priežasties žiūrint istoriją ekrane, ir dar 3D formatu, adrenalino antplūdis garantuotas”, - premjeros metu intrigavo “Lūžio taško” prodiuseriai.

Juosta pasakos nė sekundei atsipūsti neleidžiančią istoriją apie ekstremalus, kurie įvykdo virtinę neįtikėtinų apiplėšimų. Tuomet FTB liepia jaunam agentui Džoniui infiltruotis į jų gaują ir ją demaskuoti. Tačiau įgavęs gaujos vadeivos pasitikėjimą ir sužinojęs jo tikruosius tikslus, pareigūnas ima abejoti, kieno jis pusėje. Filmas Lietuvos kino teatruose pasirodys jau per Kalėdas, gruodžio 25 dieną.

Anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)