Jų teigimu, svarbiausia gyvenime pamiršti savo amžių ir gyventi jaunatviškai.

41-erių Lure Hsu turi dvi seseris: 40-ies Fayfay ir 36-erių Sharon. Visos jos atrodo perpus jaunesnės nei iš tikrųjų. Nuo jų neatsilieka ir 63-ejų mama, kurios amžių sunku nusakyti žvelgiant tik į nuotrauką. Beje, visos jos tikina, kad ir šeimos tėtis, kuriam šiuo metu jau 74-eri, atrodo taip pat jaunatviškai. Deja, yra labai drovus ir nemėgsta fotografuotis.

Taivano žiniasklaida šias moteris vadina „užsišaldžiusiomis“.

Nuotraukoje – seserys Hsu.

Hsu sesutės, iš kairės: 41-erių, 40-ies ir 36-erių

Interviu leidiniui „MailOnline“ metu, Fayfay pasakojo, kad ji ir jos seserys jaunatvišką išvaizdą paveldėjo iš savo mamos. „Kai mama buvo jauna, ji atrodė neįtikėtinai jaunatviškai. Iki šiol ji atrodo tikrai puikiai“, – pasakojo dviejų dukrelių, 10-ies ir 8-erių, mama Fayfay. Ji vienintelė iš savo seserų turi atžalų.

Fayfay juokauja, kad kai kur nors išeina su savo dukromis, aplinkiniai galvoja, kad visos trys yra seserys, o ne mama su dukromis.

Beje, jos teigimu, nei jai, nei jos seserims niekuomet neatrodė, kad jos atrodo itin jaunai, nes jos kasdien matė savo mamą, kuri tiesiog „užsišaldė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)