Kai kurie, pasipiktinę tokiu porelės laisvumu, ėmė siųsti socialinio tinklo administracijai pranešimus, esą jų nuotraukose – per daug erotikos ir net netinkamų intymaus gyvenimo formų demonstravimo. „Instagram“ sureagavo į tokius pranešimus ir pašalino kai kurias porelės nuotraukas, rašo užsienio naujienų portalas dailymail.co.uk.

„Mielas pasauli, seksą reikia švęsti, o ne skųsti jį ar trinti. Nesuprantu, kodėl po skundų vis dar norite daugiau tokių nuotraukų“, – socialiniame tinkle rašė Sally.

Mitchas Globelis ir Sally Mustang

Mitchas, dar kartą paviešinęs nuotrauką, kuri buvo pašalinta iš „Instagram“ tinklo, rašė: „Seksas yra didžiulė mano gyvenimo dalis. Greičiausiai jis man reiškia net daugiau nei mano menas. Mes pasidalijame kai kuriais potyriais nes norime, kad žmonės tarpusavyje atviriau kalbėtų apie seksą. Mes žinome, kiek jis svarbus ir kaip jis stato mūsų abiejų draugystę. Bet mes ne ekspertai, mes tiesiog džiaugiamės ir tikimės, kad šios akimirkos, kuriomis dalijamės, padės ir jums atviriau žvelgti į seksą su savo partneriu“.

Internautams užkliuvusi nuotrauka buvo įamžinta porelės kieme, gulint tarp gėlių žiedų. Tiesa, kartais jie pasidalija ir kur kas intymesnėmis akimirkomis nei ta, kuri sukėlė tiek šurmulio. Jų anketoje galima rasti ir tokių nuotraukų, kur Sally įamžinta kone nuoga ir už nugaros surištomis rankomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)