21 metų Courtney Stewart šią nuotrauką su dvejų metukų berniuku paskelbė savo „Facebook“ paskyroje, kai „dėl juoko“ uždarė jį skalbyklėje, rašo metro.co.uk.

C. Stewart nesutiko atsiprašyti, nepaisant to, kad tuo metu prižiūrėjo Dauno sindromą turintį vaiką. Nuotraukoje matyti, kaip ji laiko skalbyklės dureles, kad jos neatsidarytų.

„Jam patinka skalbyklė. Mes padarėme nuotrauką ir pasijuokėme“, - sakė ji „The Daily Record“.

Tačiau jos kaimynams tai neatrodo linksma. Vienas žmogus sakė: „Šiurpu žiūrėti. Negaliu patikėti, kad kažkas, nekalbant apie žmogų, kuris pats yra tėvas, gali padaryti tokią nuotrauką ir paskelbti ją „Facebook“, kad žmonės pakikentų“.

„Nieko nuostabaus, kad žmonės pasipiktino. Žmonės kalba apie tai, nes visi, kas matė šią fotografiją, buvo priblokšti“.

Policija dėl šios nuotraukos apklausė C. Stewart iš Škotijos Renfruširo srities ir ji pareigūnams sakė, kad mažylis pats įsiropštė į skalbimo mašiną.

„Nuotraukoje jis aiškiai šypsosi, todėl nesuprantu, kodėl kažkas šią nuotrauką palaikė... na, net nežinau, kuo ją palaikė“, - sakė C. Stewart.

„Ką jie pagalvojo? Kad įjungsiu skalbyklę? Jis šiek tiek apsėstas skalbyklėmis. Visi, kas jį pažįsta, žino, kad jam patinka skalbyklės“.

„Nežinau, kas pranešė policijai. Net nežinau, kodėl jie tai padarė. Manau, kad tai absurdas. Jiems turėjo būti neleidžiama pranešti policijai anonimiškai“.

„Policija žino, kas tai buvo, ir, manau, kad nesąžininga, jog jie negali man to pasakyti“.

C. Stewart taip pat prisipažino, kad dėl šios nuotraukos žmonės ją užsipuolė tiesiog prie namų durų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)