Donatas Montvydas, anot švedų, yra išties stiprus konkurentas daugeliui. Jam televizijos laidos metu buvo skirta antroji vieta. Donatas nusileido tik Australijos atlikėjai Dami Im.

Beje, konkurse dalyvauja 42 šalys, šioje laidoje buvo įvertintos tik 11 dainų, tad kokie iš tikrųjų bus galutiniai rezultatai, dar anksti spėlioti, nors galima pasidžiaugti itin aukštu įvertinimu lietuvaičiui.

Tokių debatų ir panašių apklausų prieš „Euroviziją“ apstu. Štai prieš mėnesį atliktoje DELFI apklausoje lietuviai parodė, kad daina jiems patinka, bet sėkme jie netiki.

Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė „Spinter tyrimai“ šių metų 2016 metų kovo 15-25 dienomis, naujienų portalo DELFI užsakymu, atliko visuomenės nuomonės apklausą. Lietuvos gyventojų buvo teiraujamasi apie šių metų mūsų šalies atstovo Donato Montvydo galimybes „Eurovizijoje“ Stokholme. Tyrimo rezultatai stebina: nors lietuviams ir patiko atlikėjo pasirodymas, tačiau jo sėkme didžiojoje scenoje beveik niekas netiki.

Tyrime dalyvavo gyventojai nuo 18 iki 75 metų. Apklausa buvo atliekama standartizuoto interviu metodu. Tyrimas vyko visoje Lietuvos teritorijoje, iš viso 65 atrankiniuose taškuose, išdėstytuose taip, kad reprezentuotų visą šalies teritoriją. Tyrimo metu buvo apklausta 1005 respondentai. Tyrimo dalyvių pasiskirstymas proporcingas gyventojų skaičiui šalies regionuose. Tyrimo rezultatų paklaida 3,1%.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)