„Pergalės Lietuva nepasiekia, bet aukštą vietą, manau, kad pasiekti galima. Monika man labai patinka, manau, kad ji verta aukštų balų. „Čiūto tūto“ labai pakerėjo ir ji pati labai charizmatiška, gerą balsą turi, gražiai dainuoja“, – kalbėjo gatvėje kalbinta moteris.

„Sunku pasakyti. Labai abejoju, ar pateksim į finalą. Matau, kad šiemet yra labai stiprūs konkurentai. „Eurovizijos“ kontekste tikrai pasirinkčiau praeitų metų Moniką“, – tikino kitas pašnekovas.

„Man visą laiką lietuvių dainos patinka, bet kažkaip Europa nepripažįsta to. Šiais metais irgi patinka“, – sakė praeivė.

„Netikiu šiais metais labai Lietuva. Palyginus su kitomis šalimis, mūsų daina tokia subtilesnė, kas „Eurovizijoje“ gali ne taip greitai pagauti žiūrovą. Bet daina man pasirodė tikrai tvarkinga, ji veikia savo pačios kontekste. Platesniame kontekste šiek tiek kyla abejonių“, – kalbėjo du bičiuliai.

„Gražus pasirodymas, graži daina, tikiuosi, kad pateksim į finalą, bet bus matyti“, – kalbėjo kalbintas vyras.

„Kiekvienais metais visą laiką vyksta tas pats – kažkodėl Lietuvos atstovai yra nuvertinami ir peikiami. Štai pernai turėjom nuostabią lietuvišką dainą, šiemet manau mūsų pasirodymas galbūt yra šiek tiek stipresnis, nes jis bus labiau suprantamas platesnei auditorijai žmonių, nes daina yra anglų kalba. <...> Manau, kad į pusfinalį tikrai pateksime. Manau, čia yra mūsų problema, kad mes taip nuvertiname lietuvių atstovus. Mums reikėtų pačiai Monikai parodyti daugiau palaikymo“, – sakė pašnekovas.

Visą vaizdo įrašą galite pamatyti vaizdo įraše, esančiame straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją