Sumanymas dalyvauti atrankoje įvyko ganėtinai vėlai, o galutinis sprendimas priimtas likus vos kelioms valandoms iki paraiškų pridavimo termino pabaigos.

„Pradžioje nebuvau tvirtai apsisprendęs dalyvauti. Ilgai svarsčiau, ar daina tikrai verta „Eurovizijos“ scenos, ar būsiu užtikrintas ir pasiruošęs ją atlikti, perduoti žinutę žmonėms. Manau, kad šią akimirką į visus vidinius klausimus sau esu atsakęs ir „Eurovizijos“ atrankų scenoje žmonės pamatys Petrą, kuris žengia dar vieną žingsnį savo svajonės ir didžiosios scenos link“, – pranešime spaudai kalbėjo dainininkas Petras Daunys.

„Daina tikrai atitinka „Eurovizijos“ formatą, šiuolaikinius „trendus“ kalbant apie skambesį, prodiusavimą, aranžuotę, stilių ir nuotaiką. Norėjau, kad daina būtų pulsuojanti, gyva ir turėtų savo energijos užtaisą. Visus šiuos kriterijus pavyko įgyvendinti ir tikiu, kad daina „Run“ verta skambėti finalinėje „Eurovizijos“ atrankų laidoje,“ – sako Petras.

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje jis pasirodys numeriu 03, o visus savo gerbėjus atlikėjas kviečia pusfinalį stebėti kartu bare „California“, Vilniuje, Subačiaus g. 2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją