Eurovision.tv P. Mede sakė: „Įsivaizduokite, kad vėl gavote progą vesti „Euroviziją“! Tai tokia didžiulė garbė. Iš pradžių dainų konkursą vedžiau viena, paskui – kartu su žavinguoju Mansu Zelmerlowu. Dabar nekantrauju bendradarbiauti su Malin. Nesame geros pažįstamos, bet keletą kartų bendravome, manau, kad ji puikiai tinka. Bus malonu su ja dirbti!“

M. Akerman vaidina tiek scenoje, tiek kine, tačiau „Eurovizija“ jai bus visiškai naujas amplua.

„Išties sunku apibūdinti, kaip jaučiuosi. Ir nesitveriu iš džiaugsmo, ir šiek tiek jaudinuosi, bet teigiama prasme. Visada mėgau „Euroviziją“ ir tapimas šio nuostabaus konkurso dalimi kartu su Petra prilygsta svajonės išsipildymui. Petra yra juokingiausia moteris, kokią teko sutikti,“ – teigė aktorė.

M. Akerman gimė Stokholme, bet augo Kanadoje. Šiuo metu ji gyvena Los Andžele su savo šeima. Moters tėvas dabar įsikūręs Falsterbe, todėl Malmė ir jos apylinkės aktorei yra gana pažįstama teritorija.

M. Akerman vaidino tokiuose televizijos serialuose kaip „The Comeback“ ir „Entourage“ bei nusifilmavo ne viename filme (pavyzdžiui, „The Heartbreak Kid“, „Watchmen“) kartu su Tomu Cruise’u, Jennifer Aniston, Sandra Bullock ir Dwayne’u Johnsonu-Uola. Jos naujausias filmas – „The Final Race“

Švedijos teatruose M. Akerman pasirodė miuzikle „A Piece of My Heart“, kuriame pademonstravo savo vokalinius sugebėjimus.

P. Mede yra viena mėgstamiausių Švedijos komikių ir televizijos laidų vedėjų: vedė „Melodifestivalen“, „QX-gala“, „Guldbaggegalan“, taip pat turi savo laidą – „Petre Mede Show“, transliuojama TV3 kanalu.

Ji buvo 2013-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkurso vedėja ir sulaukė pagyrų ir viso pasaulio. 2016 m. vėl vedė „Euroviziją“ kartu su M. Zelmerlowu. Jiedu atliko linksmą ir įsimintiną kūrinį „Love, Love, Peace, Peace.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją