Ši diena Monika ypatinga – būtent šiandien dienos šviesą išvydo jos mini albumas.

„Vinilas atėjo ką tik pas mus, labai džiaugiuosi, jis tuoj pasieks visas platformas. Džiugesingas rytas, – šypsojosi Lietuvos „Eurovizijos“ atstovė ir patikino, kad jos nuotaika – puiki. – Geros mintys, esu nusiteikusi labai smagiai pakovoti“.

Paprašius įvardinti, koks šios dienos jos šūkis galėtų būti, M. Linkytė ilgai nesvarstė.

„Šiandien yra pati geriausia diena“, – tikino dainininkė.

Monika sakė, kad, jos manymu, pirmasis pusfinalis buvo gana sudėtingas.

„Bet buvo daug efektų, viskas žibėjo. Manau, mūsų pasirodymas išsiskirs labai didele švara, – šyptelėjo M. Linkytė. – Jaučiuosi puikiai, tokio dydžio scenoje nesu pirmą kartą, todėl tai duoda daug pasitikėjimo savimi ir ramybės. Norisi eiti ir dalintis ta jėga, kurios turiu savo viduje.“

Atlikėja taip pat tikino, kad jos pasirodymas jau nesikeis, o paprašyta įvardinti nugalėtoją, buvo atvira.

„Aš galvoju, kad laimės prancūzė. Tikiu savimi arba ja, mes pasidalinsim“, – šyptelėjo ketvirtadienio vakarą antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodysianti M. Linkytė.

Delfi primena, kad šiemet dainininkė dar vieną progą pasirodyti „Eurovizijos“ scenoje užsitikrino per Lietuvos nacionalinę atranką „Pabandom iš naujo!“ Į šį dainų konkursą jos naujasis kūrinys „Stay“ įneš aukštai sklandančių melodijų.

Jos daina yra paremta vietos folkloru, o dainoje skambantys žodžiai „Čiūto Tūto“ dažnai naudo-jami lietuvių liaudies šokiuose kaip magiški pakartojimai.

Muzika yra Monikos gyvenimo dalis nuo pat vaikystės, ir nuo tos akimirkos, kai ji pirmą kartą pirštais palietė pianino klavišus, jai tapo aišku, kad muzika bus nuolatinė jos gyvenimo palydovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją